¿Imatataq ruranayki Galaxy dispositivoykita chinkarqachispayki?

Last Update date : 2023-06-13

Sichus Galaxy dispositivoykita chinkarqachinki chayqa, Find My Mobile sutiyuq funcionmi bloqueayta utaq desbloqueayta, tariyta utaq, manaña atikuptin, datoykikuna pasaypa pichaytam permitesunki. Samsung Pay nisqamanta pagasqayki informacionniykipas bloqueakusqanta utaq pichakusqanta yachaypuni, llapan kaykunam karullamanta rurakunmanku. Chaynallataqmi Galaxy Wearable sutiyuq aplicacionpa ukunpi kaq relojniykipaq hinallataq auricularniykipaq disponible kaq niraq serviciokuna kan.

Allinyachinapaq hamuq recomendacionkunata manaraq rurachkaspa, sichus dispositivoykipa software kapuqnin qipa musuq versión nisqawan actualizasqa kachkan chayta watiqay. Dispositivo movilniykipa software kapuqninta imayna actualizayta hamuq sinrimanhina chiqaqchay.

1 ichiy. Ajustes > Actualización de software niqkunaman riy.

2 ichiy. Descargar e instalar niqta tupay.

3 ichiy. Pantallapi kamachiykunata qatiy.

Find My Mobile nisqata usaspa telefonoykita utaq tabletniykita tariy

Sichus telefonoykita utaq tabletniykita chinkarqachinki chayqa, Find My Mobile nisqata usaspam maypi kasqanta yachawaq.

Ichaqa, kay funcionta usanapaqqa, dispositivo móvil kapusuqniyki kay condicionkuna cumplisqantam watiqanayki.

●     Dispositivo movilmi prendesqa kanan.

●     Dispositivo movilmi red Wi-Fi utaq móvil nisqaman conectasqa kanan.

●     Samsung cuentaykim dispositivo movilniykipi registrasqa kanan hinallataq Desbloqueo remoto nisqa opcionnin habilitasqa kanan.

Find My Mobile nisqata usanapaq ñawpaq yachasqamantaña aswan achka informacionta chaskiy '¿Imaynatam PIN de seguridad nisqata, patrón nisqata utaq contraseña nisqata qunqarquspay Galaxy dispositivoyta desbloqueayman?'

Dispositivo móvilniykipi Desbloqueo remoto nisqa opcionta habilitanapaq, chaynallataq, Find My Mobile (Movilniyta Maskay) sutichasqa sitio web nisqata utilizaspa dispositivo movilniykita imayna desbloqueanapaq ruranakunatam qawapawaq.

Huk telefonota utaq dispositivota yupichayta munaspaqa, Find My Mobile sutichasqa sitio web nisqakama riy. Iniciar sesión niqta akllay hinaspa Samsung cuentaykipa credencialninkunaman yaykuy. Telefonowan utaq tabletwan tinkisqa hina kaq Samsung cuentam kanan. Utaqmi  tutorniykihina churasqa kaq cuentam kanan. Chaymanta, INICIAR SESIÓN niqta akllay.

Sichus dispositivo prendesqa kachkan hinallataq Wi-Fi nisqaman utaq datos móviles nisqaman conectasqa kachkan chayqa, qipallaña riqsisqa ubicacionninmi mapapi rikurinqa. Sichus Samsung cuentaman huk dispositivomanta aswan achka dispositivokuna conectasqa kapusunki chayqa, llapan dispositivokunam lluqi lawpi rikurinqaku. Munasqayki dispositivopa sutinta akllay chaynapi maypi kasqanta rikunaykipaq.

Dispositivo móvilniykipi Desbloqueo remoto nisqa opcionta habilitanapaq, chaynallataq, Find My Mobile (Movilniyta Maskay) sutichasqa sitio web nisqata utilizaspa dispositivo movilniykita imayna desbloqueanapaq ruranakunatam qawapawaq.

Huk telefonota utaq dispositivota yupichayta munaspaqa, Find My Mobile sutichasqa sitio web nisqakama riy. Iniciar sesión niqta akllay hinaspa Samsung cuentaykipa credencialninkunaman yaykuy. Telefonowan utaq tabletwan tinkisqa hina kaq Samsung cuentam kanan. Utaqmi  tutorniykihina churasqa kaq cuentam kanan. Chaymanta, INICIAR SESIÓN niqta akllay.

Sichus dispositivo prendesqa kachkan hinallataq Wi-Fi nisqaman utaq datos móviles nisqaman conectasqa kachkan chayqa, qipallaña riqsisqa ubicacionninmi mapapi rikurinqa. Sichus Samsung cuentaman huk dispositivomanta aswan achka dispositivokuna conectasqa kapusunki chayqa, llapan dispositivokunam lluqi lawpi rikurinqaku. Munasqayki dispositivopa sutinta akllay chaynapi maypi kasqanta rikunaykipaq.

Huk dispositivopi clic nisqata ruraptiykim, paña law kaq panel nisqa disponible kaqkuna opciones remotas nisqakunata qawachinqa:

• Timbre nisqa: sichus telefonoykita utaq tabletniykita mayman churasqaykita mana yachankichu chayqa, silencio nisqapi configurasqaña kachkaptinpas waqachinkim.

• Bloquear nisqa hinallataq desbloquear nisqa: kikiykimanta datoykikuna preocupasunki chayqa, telefonoykita utaq tabletniykitam karullamanta bloqueawaq. Kaymi huk pantalla de bloqueo nisqata activanqa hinaspam Samsung Pay nisqapi kaq tarjetaykikunata suspendenqa. Sichus método de desbloqueo kapususqaykita qunqarqunki chayqa, telefononoykita utaq tabletniykitapas karullamantam desbloqueawaq.

Yuyana: Sichus telefonoyki utaq tabletniyki bloqueakuyta utaq desbloqueakuyta mana atikunchu chayqa, huk puka signo de exclamación nisqam rikurinqa.

●     Rastrear ubicación nisqa: chinkasqa telefonoyki utaq tabletniyki maypi kasqanta sapa 15 minutopi qawapay. Chinkasqa dispositivota yupichanapaq kamachiykunata rikunaykipaq hamuq seccionta tapukuy.

Telefonoyki utaq tabletniykiqa pasaypatam restablecekunqa hinaptinmi llapan datoykikuna chaynallataq Samsung Pay nisqapi financieros nisqa datoykikunapas chinkanqaku.

Yuyana: Google cuentata registraspaqa, telefonota utaq tabletta manaraq musuqmanta llamkachichkaspaykim chay cuentapi sesionta qallarinayki kanqa.

●     Copia de seguridad nisqa: datoykikunata manaraq pasaypata pichachkaspaykim, datoykikunamanta copia de seguridad nisqata atiyllata rurawaq.

●     Prolongar la duración de la batería nisqa: telefonoyki utaq tabletniyki apagakunantaqa manachá munawaqchu. Telefonoykipa utaq tabletniykipa baterianpa durayninta aprovechanaykipaq hinallataq tariynin aswan atiylla kananpaq kay funcionta llamkachiy.
●     Recuperar llamadas o mensajes nisqa: telefonoykimantapacham 50 qayakuykunakama hinallataq chayllaraq mensajekunata rikuwaq.

●     Establecer guardianes nisqa: telefonota utaq tabletta karullamanta tariy atiq waqaychaqkuna quyta, Modo de Emergencia nisqa activayta utaq telefonota utaq tabletta waqachiytam atiwaq.

Telefonoykita utaq tablettniykita chinkarqachiptiyki hukkaqnin aswan llakiqa kikiykimanta informacionniykita pipas suwarqusunaykim. Aswan alli-allin waqaychanaykipaqmi, dispositivoykita karullamanta bloqueawaq.

Find My Mobile sutiyuq sitio web nisqapi, paña lawpi Bloquear niqta akllay hinaspa Siguiente niqta allay.

Telefonota tarispayki churanaykipaq número PIN nisqata unanchay; iskay kuti churayta yuyariy.

Munaspaykiqa, contacto de emergencia nisqata hinallataq dispositivopa pantalla de bloqueonpi rikuriq mensajetam yapawaq.

Chaynapim, pipas telefonota utaq tabletta tarispa pi qayayta yachanqa. Listoña kaptin, Bloquear niqta akllay.

Sichus telefonoykita utaq tabletniykita may lawpipas mana tarinkichu hinaspa wiñaypaq chinkarqunanmanta manchakuchkanki chayqa, telefonoykipi datos de fábrica nisqakunatam karullamanta restablenayki. Kayta ruraspaykim, dispositivoykipi kaq datokunata pichanki hinaptinmi kikiykimanta inbnformacionniykiman mana pipas yaykuyta atinqachu.

Telefonota manaraq reiniciachkaspa, datoykikunamanta copia de seguridad nisqa rurayta yuyariy chaynapi qipa pachata recuperay atinaykipaq.

Find My Mobile sutiyuq sitio web nisqamantapacha, pantallapa paña lawninpi Borrar datos niqta akllay.

Chaniyuq informacionta ñawinchay hinaspa Borrar niqta akllay.

Yaqam restablecimiento nisqa manaraq qallarichkaptin Samsung cuentaykita qawapanaykipaq mañasunkiman.

Dispositivoykita tariptiyki, Google nisqa huk cuenta registrasqa kapusurqanki chayqa Google nisqapa dispositivonkunapa proteccionninmi activakunqa. Kayqa dispositivokuna restablecekuptinku waqaychaqpa yapasqa waqaychaqninmi.

Dispositivo manaraq desbloqueakuchkaptinmi Google nisqa cuentaykipi sesión nisqa qallarinayki necesitakunqa.

Yuyana: Sichus telefonoyki utaq tabletniyki tarjeta SD nisqayuq chayqa, reiniciaptiykim datoykikunapas pichakunqaku.

Sichus achka mana riqsisqa razonkunarayku dispositivoykipi kaq datokunata mana karullamanta pichayta atinkichu chayqa, registrasqa kaq cuentakunapa, hinallataq Samsungpa utaq Googlepa, seguridadninkurayku sapakama contraseñata cambiay. Kikiykipa dispositivoykipim atiyllata cambiawaq.

Cuentapa contraseñanta cambiasqaykipa qipanllantam, huk dispositivokunapi registrasqa kaq cuentakunaqa munay-mana munay wichqakunqaku, ichaqa manam kunan pacha usasqayki dispositivopiqa.

Kaymi chay chinkaq dispositivopi cuentaykipi tarikuq características nisqakunata utaq funciones nisqakunata huk runakuna usanankuta harkan, chaynapi cuentaykikunawan tinkisqa kaq privado informacionniykita protegenaykipaq.

Googlepa Find My Device (Dispositivoyta maskay) kapuqninqa (https://www.google.com/android/find) Google Play Services nisqantakamam Android dispositivokunapi churasqa kachkan. Chayraykum kay serviciota utilizanaykipaqqa Googlepa cuentanta necesitanki. Huk musuq contraseñatam churawaq, dispositivoyki waqachiyta, mensaje qawachiyta, bloqueayta hinallataq dispositivoyki pichayta hinallataq hukkunatapas ruraytam atiwaq. Kay función activasqa kasqanta yachanapaq, Configuración chaypi, Google niqta tupay, Seguridad niqta tupay hinaspa Buscar mi dispositivo niqta tupay. Apagasqa kaptinqa, prendenapaq interruptorta ñitiy. Sichus Google cuentata telefonoykiman yaparquranki chayqa, kay funcionmi kikillanmanta activakunqa.

Yuyana: Googlepa Dispositivoyta maskay nisqa kapuqninqa telefonokunapi hinallataq tabletkunallapim funcionan.

Sichus Galaxy dispositivoyki tariyta mana atinkichu chayqa, yaqam musuqta rantinayki kanman. Kaypim rantiwaq www.samsung.com

Yuyana: Configuracionkuna hinallataq disponible kaq pantallakunaqa servicios inalámbricos nisqapa proveedorninmanhina, software nisqapa versioninmanhina hinallataq dispositivomanhinam hukman kanmanku.

Yuyana: Configuracionkuna hinallataq disponible kaq pantallakunaqa servicios inalámbricos nisqapa proveedorninmanhina, software nisqapa versioninmanhina hinallataq dispositivomanhinam hukman kanmanku.

Sichus Samsungmanta celularniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kaptinqa Samsung Members aplicacionpi huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi  imam kachkan chayta aswan ichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa apakusqan pachallam waqaychaska. Astawan achka willakuyta chaskiy imaynatam pantaymanta willakuy qillqata kaynintakama ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? apachina chayta.