Samsung Flow nisqamanta aswanta riqsiy

Last Update date : 2022-07-14

Samsung Flow nisqaqa software nisqapa productonmi, llapan dispositivoykikunapim conectasqa, waqaychasqa hinallataq mana sasachakuyniyuqkuna yachaytam permitensunki.

Samsung Flow nisqawanqa smartphone kapusuqniykiwanmi Tablet/PC kapusuqniykita autenticawaq, dispositivokunapurata contenido nisqata qaywanachiwaq hinallataq notificacionkunata sincronizawaq utaq smartphone kapusuqniykipa contenidonkunata Tablet/PC kapusuqniykipi rikuwaq. Tableta/PC kapusuqniykita conectasqa kachinaykipaqmi smartphone nisqapa punto de acceso móvil kapuqninta activawaq.

Yuyana: punto de acceso automático nisqapa conexionninqa sistema operativo Android™ 11(R) nisqapaqqa manam disponiblechu kachkan.

¿Imaynatam Samsung Flow nisqata qallarina?

Samsung Flow nisqaqa, smartphone kapusuqniykipi Samsung Flow nisqata makiwan mana qallarisqallam, registrasqa específico kaq dispositivopi aplicacionta usuario qallariptin huk smartphone nisqapi kikillanmanta qallarinman.

Kay hamuq dispositivokunam Samsung Flow nisqawan tupanku

• Windows™ nisqawan Tablet/PC nisqa: sistema operativo Windows™ 10 (V1703) nisqapa unanchaqninkuna actualizakuynin hinallataq inti raymi (15063.413) killapa parche kapuqninpa huñuynin.
  • Tableta Android™ nisqa: sistema operativo Android™ N nisqa utaq aswan qipa chayllaraq kaq.
  • Teléfono Android™ nisqa: sistema operativo Android™ N nisqa utaq aswan qipa chayllaraq kaq.

Yuyana: Yaqam wakin modelokunaqa Samsung Flow nisqawan mana tupaq kanmanku, smartphone nisqapa especificacionninkunamanhina. Samsung Flow nisqaqa Samsung Electronics nisqapa chiqan riqsichisqan software oficial nisqallanwanmi funcionanqa. Windows™ nisqa: Bluetooth nisqa (munaptiykiqa kanmantaqmi Bluetooth LE nisqapas) utaq Wi-Fi/LAN nisqa, Wi-Fi directo nisqa.

Sichus Samsungmanta dispositivo movilniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kachkan chayqa Samsung Members aplicacionpim huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi imam kachkan chayta aswan hichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa rurakusqan pachallapim waqaychakun. ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? chaynintakama imaynatam pantaymanta willakuy qillqa apachinamanta aswan achka willakuyta chaskiy.