Dette gjør du hvis en Samsung Galaxy Watch-app krasjer, fryser eller ikke svarer

Hvis en app på Samsung Galaxy Watch krasjer, fryser eller ikke svarer, kan trinnene nedenfor løse problemet på en effektiv måte. Følg anvisningene for å sikre at klokken fungerer som den skal igjen.

En Samsung Galaxy Watch på en persons håndledd.

Galaxy Watch-programvareoppdateringer hjelper med å fjerne potensielle programvareproblemer som kan ha forårsaket at appene ikke fungerer som de skal.

* Sørg for at klokken allerede er oppladet før du starter den på nytt.
* Koble klokken til Wi-Fi eller til telefonen ved hjelp av Bluetooth før du fortsetter.

Skjermbildet for omstart av Galaxy Watch. Skjermbildet for omstart av Galaxy Watch.

Trinn 1. Trykk og hold begge knappene på Galaxy Watch til skjermen viser Samsung-logoen.

Alternativet “Programvareoppdatering” alternativ i “Innstillinger” for Galaxy Watch. Alternativet “Programvareoppdatering” alternativ i “Innstillinger” for Galaxy Watch.

Trinn 2. Når omstarten er fullført, sveiper du opp og åpner Innstillinger > Trykk på Programvareoppdatering.

Alternativ for å laste ned og installere oppdateringer på en Galaxy Watch. Alternativ for å laste ned og installere oppdateringer på en Galaxy Watch.

Trinn 3. Trykk på Last ned og installer.

* Slå på Oppdater automatisk hvis du vil installere fremtidige Galaxy Watch-oppdateringer automatisk.
* Klokken vil varsle deg hvis den er oppdatert.

Apper kan fjernes fra Galaxy Watch ved å åpne Galaxy Wearable-appen på telefonen som er koblet til klokken, eller du kan bruke klokken direkte.

Bruk den tilkoblede telefonen til å avinstallere apper
* Før du begynner, må du sørge for at telefonen og Galaxy Watch er koblet sammen.

Startskjermbildet i Galaxy Wearable-appen for en Galaxy Watch. Startskjermbildet i Galaxy Wearable-appen for en Galaxy Watch.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen på telefonen > Trykk på Klokkeinnstillinger.

Liste over apper på en Galaxy Watch. Liste over apper på en Galaxy Watch.

Trinn 2. Velg Apper > Trykk på appen du ønsker å avinstallere.

App valgt for avinstallering. App valgt for avinstallering.

Trinn 3. Trykk på ikonet Avinstaller > Velg Avinstaller i hurtigvinduet.

* Hvis du ikke ser avinstalleringsikonet, kan ikke appen fjernes.

Bruke Samsung Galaxy Watch til å avinstallere apper

Alternativet for avinstallering av en app fra Galaxy Watch. Alternativet for avinstallering av en app fra Galaxy Watch.

Trinn 1. Sveip opp fra startskjermbildet > Finn ikonet til appen du ønsker å avinstallere > Trykk og hold på ikonet til appen du ønsker å avinstallere > Trykk på Avinstaller i hurtigvinduet.

* Noen apper kan ikke slettes.

Endelig tillatelse til å avinstallere en app før du fortsetter med slettingen. Endelig tillatelse til å avinstallere en app før du fortsetter med slettingen.

Trinn 2. Trykk på OK.

En nullstilling til fabrikkinnstillinger kan være nødvendig hvis Galaxy Watch ikke svarer. Sørg for å sikkerhetskopiere data ved å bruke Galaxy Wearable-appen før du utfører en tilbakestilling, slik at dataene kan lastes inn på klokken etter at nullstillingen er fullført. Samsung er ikke ansvarlig for tapte data.

Fanen “Generelt” i “Innstillinger”. Fanen “Generelt” i “Innstillinger”.

Trinn 1. Sveip opp fra startskjermbildet Galaxy Watch, og åpne Innstillinger > Velg Generelt.

Alternativet “Nullstill” i “Generelt”. Alternativet “Nullstill” i “Generelt”.

Trinn 2. Velg Nullstill.

En forklaring på hva som skjer når du tilbakestiller Galaxy Watch-en din med alternativet for å fortsette. En forklaring på hva som skjer når du tilbakestiller Galaxy Watch-en din med alternativet for å fortsette.

Trinn 3. Gjennomgå informasjonen på skjermen > Trykk på Nullstill.

* Når nullstillingen til fabrikkinnstillinger er fullført, må du koble Galaxy Watch til telefonen, som deretter automatisk vil laste inn dataene til klokken hvis du har sikkerhetskopiert dem før nullstillingen.

* Utfør en nullstilling for å gjenopprette klokken til standardinnstillingene. Sørg for å sikkerhetskopiere data ved hjelp av Galaxy Wearable-appen før du gjør dette. Etter nullstillingen vil alle innstillinger og statuser gå tilbake til sine opprinnelige konfigurasjoner.