Dette gjør du hvis berøringsskjermen på Galaxy Watch ikke fungerer

Når berøringsskjermen på Galaxy Watch ikke reagerer riktig eller det oppstår berøringsfeil, kan du se listen over alternativer for berøringsnavigering, for å sjekke om klokkeskjermen fungerer som den skal. Hvis du fortsatt opplever problemer med berøringsskjermen, se veilederen nedenfor.

Et bilde av en finger som berører skjermen på en Samsung Galaxy Ultra.

Det finnes flere handlinger for berøringsnavigering tilgjengelig, som Trykk, Berør og hold, Dra, Dobbelttrykk, Sveip, og Spre og klem.

Bilde av en enkelt berøring med en finger Bilde av en enkelt berøring med en finger

Trykk: Trykk på skjermen når du vil velge et ikon eller en meny for å åpne en app eller aktivere en funksjon.

Bilde av berøre og holde med en finger Bilde av berøre og holde med en finger

Trykk og hold: Trykk og hold på skjermen i 0,5 sekunder eller mer hvis du vil redigere et element eller åpne flere alternativer.

Bilde av å dra med en finger Bilde av å dra med en finger

Dra: Trykk på og dra fingeren til ønsket sted på skjermen når du vil flytte på ikoner eller gjenstander.

Bilde av dobbelttrykk med en finger Bilde av dobbelttrykk med en finger

Dobbelttrykk: Dobbelttrykk når du vil zoome inn og ut på skjermen i Galleri eller nettleseren.

Bilde av sveip med en finger Bilde av sveip med en finger

Sveip: Sveip over skjermen når du vil gå til en annen side eller meny.

Bilde av spredning og klemming med to fingre Bilde av spredning og klemming med to fingre

Spre og klem: Spre to fingre fra hverandre eller klem når du vil zoome inn og ut av skjermen.

Når det oppstår et problem med berøringsnavigering, som frysing eller forsinkelse, kan du starte Galaxy Watch på nytt ved å slå den av og deretter på igjen.

Slå av og på

Hurtigpanel på en Galaxy Watch. Hurtigpanel på en Galaxy Watch.

Trinn 1. Sveip ned når du vil ha tilgang til Raske innstillinger > Trykk på Strøm-ikonet.

Av-/på-ikon. Av-/på-ikon.

Trinn 2. Trykk på Av-/på-ikonet når du vil slå av.

Et bilde av Galaxy Watch på håndleddet. Et bilde av Galaxy Watch på håndleddet.

Trinn 3. Trykk og hold inne Hjem-knappen når du vil slå på klokken.

Merk: Hvis klokken ikke slår seg av, trykker du og holder inne Hjem-knappen og Tilbake-knappen samtidig i minst 7 sekunder til klokken slår seg av og på.

Nullstille

Liste over appikoner. Liste over appikoner.

Trinn 1. Sveip og trykk på Innstillinger-ikonet.

Startskjermbildet for Innstillinger for Galaxy Watch. Startskjermbildet for Innstillinger for Galaxy Watch.

Trinn 2. Sveip til og trykk på Generelt.

Alternativet Nullstill for Galaxy Watch. Alternativet Nullstill for Galaxy Watch.

Trinn 3. Trykk på Nullstill.

Advarsel:

• Før du nullstiller klokken til standardinnstillinger, må du sørge for å sikkerhetskopiere dataene dine ved å bruke Galaxy Wearable-appen.
  • Etter en nullstilling vil alle innstillinger og tilpasninger gå tilbake til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.

* For at klokken din skal sikkerhetskopiere automatisk, må den være koblet til Galaxy-mobilenheten før du utfører en nullstilling.

Merk: Hvis du fortsatt opplever problemer med klokken, kan du kontakte Samsung Servicesenter.