Dette gjør du hvis du opplever statisk støy med Samsung Galaxy Buds

Hvis du opplever statisk støy når du bruker én eller begge Galaxy Buds, kan du prøve å løse problemet. Følg anvisningene nedenfor til hjelp med å få Buds til å fungere som de skal.

Lydbølger som kommer ut av en Galaxy Bud.

Merk: Menyalternativer kan variere avhengig av Galaxy Buds-modell og programvareversjon.

Oppdatere programvaren for Galaxy Buds
* Koble Galaxy Buds til telefonen før du fortsetter.
* Sørg for å holde Buds-etuiet åpent til oppdateringen er fullført.

Enhetliste i Galaxy Wearable-appen. Enhetliste i Galaxy Wearable-appen.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen >
Hvis du må bytte enhet, trykker du på ikonet for enhetsmeny (tre horisontale linjer) > Velg Galaxy Buds.

Innstillinger for Galaxy Buds valgt på startskjermbildet for Galaxy Buds. Innstillinger for Galaxy Buds valgt på startskjermbildet for Galaxy Buds.

Trinn 2. Sveip opp og velg Øreplugginnstillinger.

Startskjermbilde for Øreplugginnstillinger. Startskjermbilde for Øreplugginnstillinger.

Trinn 3. Velg Ørepluggprogramvareoppdatering.

Skjermbildet Ørepluggprogramvareoppdatering Skjermbildet Ørepluggprogramvareoppdatering

Trinn 4. Trykk på Last ned og installer > Hvis det er oppdateringer tilgjengelig, trykker du på Oppdater.

Merk: Du kan også oppdatere programvaren ved å trykke på Vis oppdatering og deretter Oppdater hvis varselet for oppdatering vises øverst på startskjermbildet for Wearable.

Oppdater programvare på telefoner og nettbrett

Startskjermbilde for Innstillinger. Startskjermbilde for Innstillinger.

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Trykk Programvareoppdatering.

Alternativ for å laste ned og installere programvareoppdateringer. Alternativ for å laste ned og installere programvareoppdateringer.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer > Trykk på Installer nå.

1. Koble fra Galaxy Buds

Startskjermbilde for Innstillinger for Galaxy-telefonen. Startskjermbilde for Innstillinger for Galaxy-telefonen.

Trinn 1. Bruk telefonen eller nettbrettet, åpne Innstillinger > Velg Tilkoblinger.

Skjermbilde for Bluetooth. Skjermbilde for Bluetooth.

Trinn 2. Velg Bluetooth > Trykk på Innstillinger-ikonet for Galaxy Buds (tannhjul).

Hurtigvindu for frakobling. Hurtigvindu for frakobling.

Trinn 3. Trykk på Avslutt sammenkobling.

* Hvis Galaxy Buds var koblet til Galaxy Wearable-appen, vil det å koble fra Bluetooth også fjerne dem fra Wearable-appen.

2. Koble til Galaxy Buds på nytt

• Via hurtigvindu
    Etter at du har fjernet tilkoblingen til Galaxy Buds, må du koble dem til både Bluetooth og Galaxy Wearable-appen på nytt.
Galaxy Buds2 Pro i et ladetui. Galaxy Buds2 Pro i et ladetui.

Trinn 1. Åpne lokket på ladeetuiet.

Hurtigvindu for tilkobling. Hurtigvindu for tilkobling.

Trinn 2. Et vindu skal dukke opp på telefonen eller nettbrettet > Trykk på Koble til.

• Med Galaxy Wearable-appen
    Lokket på ladeetuiet må være åpent for at det skal bli oppdaget.
Enhetsliste i Galaxy Wearable-appen. Enhetsliste i Galaxy Wearable-appen.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen > trykk på Meny (de tre horisontale linjene) > Trykk på + Legg til ny enhet.

En liste over oppdagede Bluetooth-enheter. En liste over oppdagede Bluetooth-enheter.

Trinn 2. Velg Galaxy Buds fra listen.

Hurtigvindu for sammenkobling med Bluetooth. Hurtigvindu for sammenkobling med Bluetooth.

Trinn 3. Trykk på Koble sammen i hurtigvinduet.

* Hvis ingen enheter er koblet til Galaxy Wearable-appen, kan du bli sendt til skjermbildet for oppsett. Derfra velger du Galaxy Buds fra listen, og følger anvisningene på skjermen når du vil koble dem til igjen.

Galaxy Buds2 Pro i et ladetui. Galaxy Buds2 Pro i et ladetui.

Trinn 1. Legge Buds i ladeetuiet.

Lukket ladetui for Galaxy Buds2 Pro. Lukket ladetui for Galaxy Buds2 Pro.

Trinn 2. Lukk lokket til indikatorlyset for batteri forsvinner.

* Dette kan ta opptil 10 sekunder.

* Sørg for at Galaxy Buds er oppladet før du tar dem ut av etuiet.

* Hvis batteriindikatoren blinker rødt eller oransje, må du la Galaxy Buds lades opp i mer enn 10 minutter.

Prøve å tilbakestille Galaxy Buds-innstillingene til standardinnstillingene

Øreplugginnstillinger valgt på startskjermbildet for Galaxy Buds. Øreplugginnstillinger valgt på startskjermbildet for Galaxy Buds.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen > Trykk på Øreplugginnstillinger.

Hurtigvindu for tilbakestilling. Hurtigvindu for tilbakestilling.

Trinn 2. Trykk på Tilbakestill > Trykk på Tilbakestill i hurtigvinduet for å bekrefte.

* Etter at du har tilbakestilt Galaxy Buds, må du koble dem til telefonen eller nettbrettet igjen.