Bruk Samsung Find når du vil finne en enhet du har mistet

Samsung Find-appen kan hjelpe brukere med å finne bortkomne eller stjålne enheter. Brukere kan få tilgang til oppdateringer om enhetens plassering, noe som muliggjør effektiv gjenfinning av mistede enheter, noe som minimerer ulemper.

Forskjellige Galaxy-enheter tilkoblet Samsung Find-appen

Notater:

• Samsung Find støttes på alle Galaxy-telefon-/nettbrettmmodeller som kjører One UI 2 (Android Q OS) eller nyere.
  • Samsung Find leveres som forinstallert på nye enheter med One UI 6.1-versjonen. Enheter som er oppgradert til One UI 6.1 kan lastes ned fra Galaxy Store.

Du kan bruke Samsung Find til å finne tapte Galaxy-enheter.

Samsung Find enheter-fanen Samsung Find enheter-fanen

Trinn 1. Åpne Samsung Find-appen > trykk på Enheter-fanen > Velg enheten som er mistet > Trykk på et av ikonene:

Ring: Aktiverer enhetens ringetone
* Ring støttede enheter: Smartphone, Tablet, Watch, Buds, Tag.
Blink: Aktiverer enhetens varsellampe
* Blink støttede enheter: S Pen
Søk i nærheten: Sender et signal med kort rekkevidde for å finne enheten
Oppdater: Sjekk om enheten har endret posisjon
Mer: Gir ytterligere informasjon om enheten, inkludert muligheten til å bli varslet når den blir funnet, batteriinformasjon, legge til personer som kan finne enheten, dele enhetens posisjon og navigere til enheten.

Merk:

• Plasseringen av enheten vises under enhetens navn og er merket på kartet med en nål.
  • Ikonene som er oppført med enheten kan variere.

Du kan registrere gjenstander med SmartTags til hjelp med å finne kjæledyr eller personlige eiendeler.

Merk:

• Sørg for at SmartTag-en din ikke er registrert eller tilkoblet en annen Galaxy-enhet før du prøver å registrere den med en annen enhet.
  • SmartThings-appen må være installert for at du skal kunne bruke fanen Elementer.
Samsung Find Elementer-fanen Samsung Find Elementer-fanen

Trinn 1. Åpne Samsung Find-appen > Trykk på Elementer-fanen > Trykk på Legg til elementer-ikonet når du vil legge til en SmartTag.

Skjermbilde for tillatelse til å bruke posisjoninformasjon. Skjermbilde for tillatelse til å bruke posisjoninformasjon.

Trinn 2. Trykk på SmartTag > Velg Bruk av posisjonsinformasjon og trykk på Godta > Følg anvisningene på skjermen.

Hurtigvindu for når du vil navngi SmartTag-en din. Hurtigvindu for når du vil navngi SmartTag-en din.

Trinn 3. Gi SmartTag-en et navn > Trykk på Lagre > Trykk på Vis kart når du vil vise enhetens plassering.

Merk: Du kan bli bedt om å oppdatere merket eller legge til enheten på startskjermbildet.

Elementene som er registrert på SmartTag kan finnes under fanen Elementer.

Liste over enheter i Samsung Find Elementer-fanen. Liste over enheter i Samsung Find Elementer-fanen.

Trinn 1. Åpne Samsung Find-appen > Trykk på Elementer-fanen > Adressen til nåværende posisjon for SmartTag vil vise under enhetsnavnet, og en nål vil vise dens posisjon på kartet.

Handlingsalternativer for en spesifikk enhet på fanen Elementer. Handlingsalternativer for en spesifikk enhet på fanen Elementer.

Trinn 2. Når du sporer SmartTag, vil du bli varslet om dens nye posisjon når den er innenfor Bluetooth-rekkevidde av andre Galaxy-enheter. Du kan se den oppdaterte posisjonen i Samsung Find > Elementer-fanen > Navnet på SmartTag > Kart og adresse under enhetsnavnet.