Lås opp Samsung Galaxy-enheten med en tidligere skjermlåsmetode

Galaxy-enheter har en funksjon som lar deg låse opp skjermen ved å bruke en tidligere skjermlås-metode, når du har glemt eller mistet din nåværende metode (PIN-kode, passord eller mønster) for opplåsing.

Et skjermlåsmønster på en Galaxy-enhet.

Merk:

• Opplåsingfunksjonen ved å bruke forrige skjermlås-metode (PIN-kode, passord eller mønster) støttes på Galaxy-modeller utstyrt med One UI 6.1 eller senere.
  • Denne funksjonen kan brukes én gang per skjermlåstype etter at du har endret PIN-kode, passord eller mønster.
  • Etter at du har endret skjermlåsens PIN-kode, passord eller mønster, lagres de forrige skjermlåsdataene i 72 timer før de slettes.

Alternativet "Glemt PIN-kode/passord/mønster" på låseskjermen aktiveres etter 5 eller flere mislykkede forsøk på å låse opp enheten. Etter at du har brukt funksjonen "Glemt PIN-kode/passord/mønster" og den forrige låsemetoden tastes inn feil 3 ganger, vil flere forsøk ikke tillates.

Skjermbilde som inneholder lenke for gjenoppretting av skjermlås. Skjermbilde som inneholder lenke for gjenoppretting av skjermlås.

Trinn 1. Trykk på Har du glemt PIN-koden? når lenken vises.

* Lenken vil vise til skjermlåsetypen din.

Låseskjermens talltastatur. Låseskjermens talltastatur.

Trinn 2. Skriv inn en tidligere PIN-kode > Trykk på OK.

Skjermbilde som inneholder skjermlåstyper. Skjermbilde som inneholder skjermlåstyper.

Trinn 3. Velg skjermlåstype når du vil endre gjeldende skjermlås.

Skjermbilde for oppretting av ny PIN-kode, nytt passord eller mønster. Skjermbilde for oppretting av ny PIN-kode, nytt passord eller mønster.

Trinn 4. Skriv inn den nye PIN-koden, det nye passordet eller mønsteret > Trykk på Fortsett.

Skjermbilde for bekrefting av ny PIN-kode, nytt passord eller mønster. Skjermbilde for bekrefting av ny PIN-kode, nytt passord eller mønster.

Trinn 5. Skriv inn den nye PIN-koden, det nye passordet eller mønsteret > Trykk på OK.

Hvis du ikke ønsker å lagre den forrige låsemetoden (PIN-kode/passord/mønster), finnes det anvisninger for å slette den.

Startskjermbilde for Innstillinger Startskjermbilde for Innstillinger

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Trykk på Låseskjerm og AOD.

Skjermbildet Låseskjerm og AOD. Skjermbildet Låseskjerm og AOD.

Trinn 2. Trykk på Innstillinger for sikker lås > Skriv inn PIN-kode, passord eller mønster.

* Knappen for Innstillinger for sikker lås vises bare hvis du har stilt inn mønster, passord eller PIN-kode for låseskjermen.

Skjermbildet Innstillinger for sikker lås. Skjermbildet Innstillinger for sikker lås.

Trinn 3. Trykk på Slett forrige PIN-kode.

* Slettealternativet for det gamle mønsteret, passordet eller den gamle PIN-koden vises ulikt, avhengig av skjermlåsmetoden som for øyeblikket er angitt.

Hurtigvindu med alternativ for å slette det forrige skjermlåsmønsteret. Hurtigvindu med alternativ for å slette det forrige skjermlåsmønsteret.

Trinn 4. Trykk på Slett.

Takk for din tilbakemelding