Lyd, vibrering og varsler på enheter fra Samsung Galaxy

Når du mottar et varsel, for eksempel en melding, e-post eller telefonanrop på Galaxy-enheter, finnes det flere måter du kan varsles på. I tillegg har du mulighet til å tilpasse disse varslingsalternativene og stilene slik at de passer til dine preferanser.

Vibreringsbølger som sendes ut av en Galaxy-telefon.

Merk: Bilder som brukes er simulert for illustrasjonsformål, og det faktiske brukergrensesnittet og innstillingsmetoden kan variere avhengig av OS-versjon, enhetsmodell, region osv.

Du kan stille inn lyder og vibrering for innkommende anrop og varsler. I tillegg kan du aktivere alternativet 'Vibrer mens det ringer' i innstillingene, slik at du kan motta både lyd- og vibrasjonsvarsler.

Skjermbilde for Innstillinger Skjermbilde for Innstillinger

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Velg Lyd og vibrering.

Lyd og vibrering-innstillinger Lyd og vibrering-innstillinger

Trinn 2. Angi innstillinger for lyd og vibrering.

Lydmodus

• Ringetone: Velg den ringetonen du foretrekker og angi volumet for innkommende samtaler. Du kan også aktivere alternativet ‘Vibrer mens det ringer’ her.

• Varselslyd: Administrer lydene for varsler.

• Systemlyd: Juster lydene for skjerminteraksjoner, tastatur, skjermlås/opplåsning, lading og berøringshaptikk.

• Volum: Kontroller volumnivået for ringetone, medier, varsler og systemlyder.

Vibrasjonsmodus

• Anropsvibrering: Kontroller intensiteten og mønsteret til vibrering for innkommende samtaler.

• Varselsvibrering: Velg foretrukket vibreringsmønster for innkommende varsler.

• Systemvibrering: Kontroller intensiteten og og tilbakemelding for berøringsinteraksjon, oppringingstastatur, tastatur, navigeringsbevegelser, lading og tilbakemelding fra kamera.

• Vibreringsintensitet: Juster vibreringsintensiteten for anrop, varsler, systemlyder og medier. Du kan også aktivere alternativet ‘Vibrer mens det ringer’ her.

Andre innstillinger

Innstillinger for lyd og vibrasjon Innstillinger for lyd og vibrasjon
  • Lydkvalitet og effekter: Aktiver Dolby Atmos-funksjonen for forbedret lyd, øk dialogen for klarere stemmer i videoer, normaliser volumet slik at du kan opprettholde jevn lydstyrke, og tilpass lyden for en skreddersydd lytteopplevelse.

• Separat applyd: Aktiver denne funksjonen når du vil automatisk spille av medier fra apper du velger på en separat enhet, for eksempel høyttalere eller hodetelefoner.
Startskjermbildet for Innstillinger Startskjermbildet for Innstillinger

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Velg Varsler.

Innstillingskjermbildet for Varsler. Innstillingskjermbildet for Varsler.

Trinn 2. Tilpass Låseskjermvarsler og Sprettoppstil for varsler.

Innstillinger for Låseskjermvarsler. Innstillinger for Låseskjermvarsler.

Låseskjermvarsler: Aktiver eller deaktiver låseskjermvarsler og tilpass hvilke appvarsler som skal vises på låseskjermen.

Innstillinger for Sprettoppstil for varsel. Innstillinger for Sprettoppstil for varsel.

Sprettoppstil for varsler: Velg enten korte eller detaljerte hurtigvarsler, og tilpass appene, lyseeffektene og fargevalgene for nøkkelord, til ytterligere tilpasning av varslingsinnstillingene.