Slik bruker du funksjonen for Trådløs strømdeling på Galaxy-enheten

Samsung tilbyr trådløse ladealternativer som holder enhetene dine ladet uten at du har behov for kabler. Med funksjoner som Trådløs strømdeling kan du lade forlikelige telefoner, smartklokker eller ørepropper ved å plassere dem på Galaxy-telefonen. Følg veilederen nedenfor for installasjonsanvisninger og mer informasjon.

Galaxy Buds3 som lades på baksiden av en Galaxy-enhet.

Merk: Innstillinger og tilgjengelige funksjoner kan variere, avhengig av trådløs tjenesteleverandør, programvareversjon og enhetmodell.

Aktiver Trådløs strømdeling når du vil lade en annen enhet ved å bruke telefonens batteri. Sørg for at enhetene er riktig justert for en stabil tilkobling, da spoleplasseringene kan variere.

Slå på trådløs strømdeling

Startskjermbildet for Innstillinger Startskjermbildet for Innstillinger

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Trykk på Batteri.

Innstillingskjermbildet for Batteri Innstillingskjermbildet for Batteri

Trinn 2. Trykk på Trådløs strømdeling.

Funksjonside for Samsung Trådløs strømdeling Funksjonside for Samsung Trådløs strømdeling

Trinn 3. Trykk på bryteren "På".
* Galaxy-telefonen må være oppladet til minst 30 % for at du skal kunne aktivere Trådløs strømdeling-funksjonen.

Galaxy-enheter som støtter Trådløs strømdeling:

• Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra og senere modeller.

• Galaxy Z Fold2 / Flip2 og senere modeller.

• Galaxy Watch og senere modeller, unntatt Galaxy Watch7 / Ultra.

• Galaxy Buds og senere modeller.

Andre Galaxy-enheter som støtter Trådløs strømdeling:

• Galaxy S7 / S7 Edge, Galaxy S8 / S8+, Galaxy S9 / S9+

• Galaxy S10e / S10 / S10+ / S10 5G

• Galaxy Gear Sport / Gear S3

• Galaxy Note8 / Note9 / Note10 / Note10+ / Note10+ 5G / Note20 5G / Note20 Ultra 5G

Prøv disse tipsene når du vil optimalisere Trådløs strømdeling:

• Fjern eventuelt tilbehør eller deksler som kan hindre ladeforbindelsen.

• Ikke flytt eller bruk noen av enhetene mens de lades.

• Ikke lad enheten mens du deler strøm, da det kan redusere ladehastigheten eller forårsake problemer.

• Sørg for at telefonen som deler strøm er tilstrekkelig oppladet.