Slik bruker du Bildehjelp til å redigere bilder på Samsung Galaxy-enheten

Bildehjelp tilbyr ulike KI-funksjoner til hjelp med å redigere bilder i Galleri-appen. Lær mer om funksjonene for fotoredigering som Bildehjelp tilbyr.

En håndtegnet hus omgjort til et ekte hus.

Merk:

• Sørg for at du er logget inn på Samsung-kontoen når du skal bruke denne funksjonen.
  • Bilder generert av KI vil vise et KI-vannmerke nederst i venstre hjørne.
  • Tegningene sendes til en server når de genereres som bilder. Hensikten med dataoverføringen er å utføre funksjonen og dataene lagres ikke av Samsung.
  • Denne anvisningen tar utgangspunkt i One UI 6.1.1, og funksjonsstøtte kan variere, avhengig av modell og programvareversjon.
  • Funksjonene Sketch to image og Portrait studio er kun tilgjengelige på Galaxy Z Flip6 og Z Fold6.

Funksjonen kan slås på direkte på et bilde i Galleri-appen når du bruker funksjonen for første gang, eller du kan også slå funksjonen på/av i Innstillinger.

Startskjermbildet for Innstillinger Startskjermbildet for Innstillinger

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Trykk på Galaxy AI.

Funksjonsalternativer for Galaxy AI Funksjonsalternativer for Galaxy AI

Trinn 2. Velg Bildehjelp.

Bytt når du vil aktivere Bildehjelp-funksjonen Bytt når du vil aktivere Bildehjelp-funksjonen

Trinn 3. Still inn knappen til .

Skisse til bilde
Bildehjelps 'Skisse til bilde'-funksjon forvandler en enkel skisse tegnet på et bilde til et fotorealistisk objekt som passer med stemningen i bildet. Hvis du vil bruke ‘Skisse til bilde’, må du aktivere Tegnehjelp-funksjonen (Innstillinger > Galaxy AI).

Bilde av en stol Bilde av en stol

Trinn 1. Åpne Galleri > Velg ønsket bilde > Trykk på Bildehjelp-ikonet.

Bilde av en stol i fotoredigeringspanelet Bilde av en stol i fotoredigeringspanelet

Trinn 2. Trykk på Skisse til bilde-ikonet.

En skisse av en valp på en stol En skisse av en valp på en stol

Trinn 3. Tegn et bilde på bildet > Trykk på Generer.

* Det kan hende at du må tegne mindre gjenstander eller tegne gjenstandene nærmere hverandre for å generere.

valpskissen ble til et ekte valpebilde valpskissen ble til et ekte valpebilde

Trinn 4. Sveip til venstre når du vil vise alternativene for genererte bilder > Trykk på Lagre kopi.

Genererende redigering
Du kan også slette, flytte eller endre størrelsen på det opprettede objektet ved å trykke lenge på det ved hjelp av funksjonen ‘Genererende redigering’. KI-en vil automatisk justere objektet og bakgrunnen slik at det stemmer overens med det originale bildet.

Bilde av en valp på en stol Bilde av en valp på en stol

Trinn 1. Trykk på Bildehjelp-ikonet.

Bilde av en valp i fotoredigeringspanelet Bilde av en valp i fotoredigeringspanelet

Trinn 2. Trykk og hold på gjenstanden du vil flytte, endre størrelse på eller slette > Juster vippehendelen for å justere bilder > Trykk på Generer.

Bilde av en valp i fotoredigeringspanelet Bilde av en valp i fotoredigeringspanelet

Trinn 3. Trykk på Lagre kopi.

Portrettstudio
Portrettstudio bruker KI til å konvertere portrettbilder til tegneseriefigurer.

Portrettbilde av en smilende kvinne Portrettbilde av en smilende kvinne

Trinn 1. Åpne Galleri > Velg ønsket bilde > Trykk på Bildehjelp-ikonet.

Portrettbilde av en smilende kvinne i fotoredigeringspanelet Portrettbilde av en smilende kvinne i fotoredigeringspanelet

Trinn 2. Trykk på Portrettstudio.

* Knappen Portrettstudio vil ikke vises hvis personen er for liten til å bli gjenkjent på bildet.

Skjerm for valg av bildestil for portrettet Skjerm for valg av bildestil for portrettet

Trinn 3. Velg den portrettstilen du vil bruke: Tegneserie, 3D-tegnefilm, Vannfarge, Skisse > Trykk på Generer.

Et portrett omgjort til et bilde i tegneseriestil. Et portrett omgjort til et bilde i tegneseriestil.

Trinn 4. Sveip til venstre når du vil vise de genererte bildealternativene > Trykk på Lagre kopi eller nedlastingsikonet.

Merk: Resultatene kan variere, som følge av KI-ens natur.

Sist oppdatert: juli 2024