Slik bruker du enhåndsmodus og One Hand Operation +

Bruk av enhåndsmodus og One Hand Operation + på en Galaxy-enhet

Styr enheten din enkelt med bare én hånd ved hjelp av enhåndsmodus og One Hand Operation +. Du finner enhåndsmodus i Avanserte funksjoner på smarttelefonen, hvor du kan skalere ned størrelsen på skjermen. Med One Hand Operation +-appen kan du få tilgang til favorittappene dine, slå på lommelykten, ta et skjermbilde og mer med bare ett enkelt sveip med tommelen/fingeren.

Merk: One Hand Operation + er tilgjengelig på smarttelefoner og nettbrett, men enhåndsmodus er kun tilgjengelig på smarttelefoner.

Galaxy-smarttelefonen din leveres også integrert med en enhåndsmodus for enklere kontroll over enheten din.

1 Åpne Innstillinger.
Innstillinger-ikon
2 Trykk på Avanserte funksjoner.
Avanserte funksjoner i Innstillinger
3 Trykk på Enhåndsmodus.
Trykk på Enhåndsmodus i Avanserte funksjoner
4 Slå den på og velg din foretrukne handling for å starte enhåndsmodus.
Slå på Enhåndsmodus
5 Du kan aktivere enhåndsmodus ved å sveipe ned på midten av den nederste kanten av skjermen (der hjem-knappen er plassert) eller ved å dobbelttrykke på hjem-knappen.

Hvis du vil at det minimerte vinduet skal bytte side, trykker du på den hvite pilen på siden. Trykk på den hvite horisontale linjen over vinduet for å flytte det opp og ned. Juster vindusstørrelsen ved å holde og dra det øverste hjørnet av vinduet til ønsket størrelse. Gå ut av enhåndsmodus ved å trykke på den tomme plassen utenfor vinduet.

Trykk på den hvite pilen for å bytte side for det minimerte vinduet
2 Sveip ned med to fingre for å få tilgang til hurtigpanelet, og trykk deretter på blyantikonet.
Trykk på blyantikonet på hurtigpanelet
3 Trykk på Rediger under Fullstendig.
Trykk på redigeringsknappen under Fullstendig
4 Hold inne One Hand Operation +-knappen og dra den til hurtigpanelet. Deretter trykker du på Ferdig.
Hold inne One Hand Operation +-knappen og dra den til hurtigpanelet Hold inne One Hand Operation +-knappen og dra den til hurtigpanelet

Trinn 1: Hold inne One Hand Operation +-knappen og dra den til hurtigpanelet.

Deretter trykker du på Ferdig Deretter trykker du på Ferdig

Trinn 2: Deretter trykker du på Ferdig.

5 Gå tilbake til hurtigpanelet om nødvendig og trykk på One Hand Operation +-knappen for å aktivere den.
Trykk på One Hand Operation +-knappen i hurtigpanelet
6 Når den er aktivert, vil du kunne sveipe kort over skjermen, diagonalt opp og ned for å utføre visse handlinger.
Kort sveiping over smarttelefonens startskjerm ved hjelp av One Hand Operation +
1 Trykk lenge på One Hand Operation + i hurtigpanelet.
Trykk lenge på One Hand Operation + i hurtigpanelet
2 Herfra kan du justere og tilpasse håndtakene avhengig av størrelsen på hånden din, tykkelsen på tommelen eller formen på dekselet, for optimal bevegelsesgjenkjenning.
Juster One Hand Operation +-håndtakene
3 Velg et håndtak for å tilpasse sveipeinnstillingene.
Velg et håndtak for tilpasning
4 Trykk på en sveipefunksjon og velg deretter ønsket handling. Når det er tilpasset etter dine ønsker, vil du enkelt kunne få tilgang til innstillinger, handlinger eller til og med starte apper.
Innstillinger for sveiping diagonalt opp på venstre håndtak Innstillinger for sveiping diagonalt opp på venstre håndtak

Trinn 1: Trykk på Diagonalt opp

Innstillinger for å starte en app med en sveipehandling Innstillinger for å starte en app med en sveipehandling

Trinn 2: Velg Start app.

Velg Galleri for å oppdatere sveipebevegelsen Velg Galleri for å oppdatere sveipebevegelsen

Trinn 3: Trykk på Galleri. Et diagonalt sveip opp på venstre håndtak åpner nå Galleri-appen.

1 Trykk lenge på One Hand Operation + i hurtigpanelet.
Trykk lenge på One Hand Operation + i hurtigpanelet
2 Trykk på Avanserte innstillinger.
Trykk på Avanserte innstillinger i One Hand Operation +-appen
3 Trykk på Animasjon.
Trykk på Animasjon i de avanserte innstillingene
4 Angi Animasjonsstilen til Kurvet linje, og velg deretter et alternativ under Angi farge for å tilpasse.
Endre animasjonsstilen til en kurvet linje
5 Velg en farge og trykk på Ferdig.
Velg en farge for den kurvede linjen
6 Gjenta trinnene for Pilfarge og Omrissfarge. Utseendet til håndtaket er nå endret.
Et eksempel på det nye røde håndtaket