Slik bruker du høreapparater med Samsung Galaxy-enheter

Galaxy-enheter støtter Bluetooth-tilkobling med høreapparat. Finn ut hvordan du kan bruke kompatibilitet med høreapparat og funksjoner for strømming av lyd til å koble høreapparatet til Galaxy-enheten, og optimalisere lydkvaliteten.

En høreapparatbruker som bruker en Galaxy S24.

Strømming av lyd for høreapparater (ASHA)

Denne funksjonen støtter strømming av lyd ved å koble sammen Galaxy-enheten og høreapparatet med Bluetooth, noe som gjør telefonlyden blir klarere.

* Når du vil bruke strømming av lyd til høreapparatet, må både Galaxy-enheten og høreapparatet støtte funksjonen.

* Hvis du har spørsmål angående ASHA-støtten for høreapparater, kan du kontakte produsenten av høreapparatet.

Slik kobler du høreapparatet til en Galaxy-enhet

Sørg for at høreapparatet er i paringsmodus. Hvis du er usikker på hvordan du setter høreapparatet i paringsmodus, må du se i produsentens bruksanvisning eller brukerhåndbok for mer informasjon.

Startskjermbilde for Innstillinger Startskjermbilde for Innstillinger

Trinn 1. På Galaxy-enheten: Åpne Innstillinger > Velg Tilgjengelighet.

Funksjoner for hørselsforbedringer Funksjoner for hørselsforbedringer

Trinn 2. Velg Hørselsforbedringer > Velg Støtte for høreapparater.

Hurtigvindu for sammenkoblingsanvisninger Hurtigvindu for sammenkoblingsanvisninger

Trinn 3. Trykk på Bluetooth-høreapparater > Trykk på Fortsett på popup-vinduet.

Hurtigvindu for tilkoblingsforespørsel fra Bluetooth Hurtigvindu for tilkoblingsforespørsel fra Bluetooth

Trinn 4. Velg høreapparatet fra listen over tilgjengelige enheter > Trykk på Koble sammen i hurtigvinduet.

* Du kan også koble høreapparatene dine via Innstillinger > Tilkobling > Bluetooth.

Støttede enheter

Galaxy S

Galaxy Z Flip / Z Fold

Galaxy A

Galaxy Tab

S22 / S22+ / S22 Ultra

Z Flip / Z Fold 4

A13 / A23 / A23 5G / A33 5G / A53 5G / A73 5G

Tab S6 Lite Refresh / Tab S6 Lite Refresh 2 / Tab Active4 Pro / Tab Active5

S23 / S23+ / S23 Ultra / S23 FE

Z Flip / Z Fold 5

A14 / A14 5G / A54 5G

Tab S8 / Tab S8+ / Tab S8 Ultra

S24 / S24+ / S24 Ultra

-

A25 5G / A35 5G / A55 5G

Tab S9 / Tab S9+ / Tab S9 ultra / Tab S9 FE / Tab S9 FE+

* ASHA-støtte kan variere avhengig av lanseringslandet.

* Hvis du trenger ASHA-støtte for Galaxy-enhetsmodeller som ble lansert før 2022, kan du kontakte Samsung Call Center.

* Hvis funksjonen ikke er synlig på ASHA-støttede modeller, må du oppdatere programvaren til den nyeste versjonen og sjekke på nytt.

Kompatibilitet med høreapparat (HAC)

"Kompatibilitet med høreapparat" gjør at lyd- og elektromagnetiske signaler kan overføres direkte fra Galaxy-enhetens øvre mottaker (delen som berører øret), til hjelp med å høre med høreapparat.

Slik setter du opp "Kompatibilitet med høreapparat"

Startskjermbilde for Innstillinger Startskjermbilde for Innstillinger

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Velg Tilgjengelighet.

Funksjoner for hørselsforbedringer Funksjoner for hørselsforbedringer

Trinn 2. Velg Hørselsforbedringer > Trykk på Støtte for høreapparater.

Funksjoner for høreapparatstøtte Funksjoner for høreapparatstøtte

Trinn 3. Trykk på bryteren når du vil slå på "Kompatibilitet med høreapparat".

* Du kan også sette "Kompatibilitet med høreapparat" i Samtale > Innstillinger > Andre anropsinnstillinger.

Støttede enheter

Galaxy S

Galaxy Z Fold

Galaxy Z Flip

S10e / S10 / S10+ / S10 5G / S10 Lite

Z Fold

Z Flip

S20 / S20+ / S20 Ultra / S20 FE

Z Fold2

Z Flip 5G

S21 / S21+ / S21 Ultra / S21 FE

Z Fold3

Z Flip3

S22 / S22+ / S22 Ultra

Z Fold4

Z Flip4

S23 / S23+ / S23 Ultra / S23 FE

Z Fold5

Z Flip5

S24 / S24+ / S24 Ultra

-

-

* Tilgjengeligheten for HAC-støtte kan variere, avhengig av land.

Merk: All informasjon om HAC som er sertifisert av FCC, gjelder kun støttede enheter som er lansert i USA.