Slik bruker du Tegnehjelp på Samsung Galaxy-enheten

Tegnehjelp hjelper deg med å forvandle enkle tegninger til fengslende kunstverk med alternativet Skisse til bilde fra Kantpaneler eller Luftkommando-menyen. Lær hvordan du kan legge kreative, nye elementer til eksisterende bilder eller forbedre dine egne tegninger med Tegnehjelp.

Tegnet bilde av en katt og hund.

Merk:

• Sørg for at du er logget inn på Samsung-kontoen når du vil bruke denne funksjonen.
  • Bilder som er generert av KI, vil ha et KI-vannmerke nederst i venstre hjørne.
  • Tegningene dine sendes til en server når de genereres som bilder. Hensikten med å overføre dataene, er å behandle dem for å kunne tilby funksjonen, og de lagres ikke av Samsung.
  • Denne veiledningen tar utgangspunkt i One UI 6.1.1, og funksjonsstøtten kan variere avhengig av modell og programvareversjon.
  • Denne funksjonen er tilgjengelig på Galaxy Z Flip6 og Z Fold6.

For å kunne bruke Tegnehjelp-funksjonen, må du aktivere den i Innstillinger. Den vil også aktiveres når du kjører Skisse til bilde-appen. Hvis du ikke ønsker å bruke denne funksjonen, kan du slå den av i Innstillinger.

Startskjermbildet for Innstillinger. Startskjermbildet for Innstillinger.

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Trykk på Galaxy AI > Trykk på Tegnehjelp.

Innstillinger for Tegnehjelp. Innstillinger for Tegnehjelp.

Trinn 2. Sett knappen til .

Skisse til bilde

"Skisse til bilde" er en KI-funksjon som konverterer skissene dine til bilder i ulike stiler, som er tilgjengelig fra Edge-panelene.

Startskjermbildet Hjem. Startskjermbildet Hjem.

Trinn 1. Sveip til venstre øverst til høyre på skjermen når du vil åpne Kantpaneler.
* Du kan aktivere Kantpaneler i Innstillinger > Skjerm.

Menyen Kantpaneler er åpnet. Menyen Kantpaneler er åpnet.

Trinn 2. Velg ikonet Skisse til bilde.

* Du kan også få tilgang til Skisse til bilde fra menyen Luftkommando for S Pen.

Skisse av en kanin. Skisse av en kanin.

Trinn 3. Tegn noe du vil, på lerretet.

Skisse av en kanin. Skisse av en kanin.

Trinn 4. Du kan også justere gjennomsiktigheten til bakgrunnsskjermbildet og tegne langs gjenstanden.

Skisse av en kanin. Skisse av en kanin.

Trinn 5. Velg en stil for bildet du vil generere: Vannfarge, Illustrasjon, Skisse, Popkunst, og 3D-tegneserie > Trykk på Generer.

Bilde av en kanin under et lys. Bilde av en kanin under et lys.

Trinn 6. Sveip til siden hvis du vil gjennomgå de genererte bildealternativene. Du kan kopiere eller lagre det genererte bildet fra toppmenyen.

* Selv etter at du er ferdig med å generere bildet, kan du sveipe til høyre og gå tilbake til tegneskjermen oG redigere det på nytt, eller velge en annen tegnestil og generere bildet på nytt.

Merk: Bilder som brukes er simulert til illustrasjonsformål, og det faktiske brukergrensesnittet kan variere, avhengig av OS-versjon, enhetsmodell, region, osv.