Slik stiller du inn Generativ bakgrunn på Galaxy-enheter

Generativ bakgrunn er en interaktiv plattform der du kan utvikle personlige bakgrunner for start- og låseskjermen. Brukeren kan velge og angi favorittbakgrunner -låseskjermer fra et utvalg kategorier og oppgaver som tilbys av KI.

Et bagrunnprøve generert med KI
Velge Bakgrunn og stil-ikonet Velge Bakgrunn og stil-ikonet

Trinn 1. Trykk på og hold på et tomt felt på startskjermen > Trykk på Bakgrunn og stil-ikonet.

Startskjermbildet for Bakgrunn og stil Startskjermbildet for Bakgrunn og stil

Trinn 2. Velg Endre bakgrunner.

Skjermbilde for bakgrunnkategori Skjermbilde for bakgrunnkategori

Trinn 3. Velg Generativ under Kreativ-delen.

Skjermbilde for generativ bakgrunnkategori skjerm Skjermbilde for generativ bakgrunnkategori skjerm

Trinn 4. Velg en generativ tapetmal eller -kategori.

Valgalternativer for generativ bakgrunn Valgalternativer for generativ bakgrunn

Trinn 5. Velg akternativ (hvit tekst) > Generer bakgrunn.

Hurtigvindu for valg av hvor bildet skal brukes Hurtigvindu for valg av hvor bildet skal brukes

Trinn 6. Velg et av de genererte bildene > Velg hvor du vil bruke bildet > Trykk på Neste.

Skjermbilde der du kan sjekke hvordan bakgrunnsbildet ser ut Skjermbilde der du kan sjekke hvordan bakgrunnsbildet ser ut

Trinn 7. Trykk på Ferdig.