Galaxy eSIM og støttede nettverksoperatører

Galaxy eSIM (embedded SIM / innebygd sim) er et digitalt SIM-kort som lar deg bruke mobildataene uten et fysisk SIM-kort (Mini SIM, Micro SIM, Nano SIM, osv.).

Visning av eSIM-kortgrafikk.

Merk: eSIM-tjenesten kan variere avhengig av land og operatør.

Når du skal bruke eSIM på smarttelefonen, har du tre alternativer: Enkelt oppsett av eSIM, skanne en QR-kode eller skrive inn informasjonen manuelt.

Finn ut mer om hvordan du setter opp et eSIM eller Nano-SIM-kort med Samsung-støtte.

Enkelt oppsett av eSIM

Når du registrerer deg for et mobilabonnement med en av nettverksoperatørene nedenfor, kan nettverksoperatøren sende det nye eSIM-en til Galaxy-enheten, uten behov for en komplisert oppsettprosess.

Visning av SIM-kortadministrator valgt i Tilkoblinger.  Visning av SIM-kortadministrator valgt i Tilkoblinger.

Trinn 1. Gå til „Innstillinger” > „Tilkoblinger” > „SIM-kortadministrator”.

Visning av Legg til eSIM valgt i SIM-kortadministrator . Visning av Legg til eSIM valgt i SIM-kortadministrator .

Trinn 2. Trykk på „Legg til eSIM”, og mobilabonnementet ditt blir automatisk lastet ned og aktivert på eSIM.

Nettverkleverandører som tillater enkelt oppsett av eSIM

Asia-Stillehavet og Australia

• India: Reliance JIO
  • Japan: KDDI, NTT Docomo
  • Korea: KT, LGU+, SKT
  • New Zealand: Spark
  • Thailand: dtac, TrueMoveH

Europa

• Czechia: Vodafone
  • Denmark: Telia
  • Finland: Telia
  • Germany: Telekom, Vodafone
  • Norway: Telia
  • Sweden: Telia
  • Switzerland: Swisscom

Nord-Amerika

• USA: AT&T, Cellcom, C-Spire, FirstNet, Google Fi, H2O Wireless, Metro by T-Mobile, Nex-Tech Wireless, PureTalk, T-Mobile, US Cellular, Verizon, Xfinity Mobile

Skanne en QR-kode

Du må kontakte nettverkleverandør din for å motta en QR-kode.

1. Gå til Innstillinger > Tilkoblinger > SIM-kortadministrator

2. Trykk på Legg til eSIM og trykk deretter på Skann QR-kode

3. Skann QR-koden fra nettverksoperatøren

4. eSIM blir automatisk lastet ned og aktivert på Galaxy-enheten

Angi aktiveringskoden manuelt

Noen nettverkleverandør som støtter eSIM gir en kode for å manuelt legge til et eSIM.

1. Gå til Innstillinger > Tilkoblinger > SIM-kortadministrator

2. Trykk på Legg til eSIM og trykk deretter på Skann QR-kode > Trykk på Angi aktiveringskode

3. Angi aktiveringskoden som du fikk av nettverkleverandøren

4. eSIM blir automatisk lastet ned og aktivert på Galaxy-enheten

Øyeblikkelig overføring av eSIM

En øyeblikkelig overføring av eSIM er prosessen med å flytte SIM-profilen og telefonnummeret fra en gammel Galaxy-enhet til den nye Galaxy-enheten enkelt, uten å kontakte nettverkleverandøren.

Merk: Den nye enheten må være ulåst for at overføringen skal lykkes. Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte nettverkleverandøren.

1. Gå til Innstillinger > Tilkoblinger > SIM-manager > Legg til eSIM, på den nye enheten

2. Trykk på Overfør SIM fra en annen enhet, på den nye enheten

3. Du vil se et hurtigvindu for SIM-overføring på den gamle enheten. Trykk på Overfør

4. Skriv inn den 6-sifrede verifiseringskoden som du finner på den nye enheten, på den gamle enheten

5. Velg et telefonnummer fra listen på den gamle Galaxy-enheten, og trykk deretter på Overfør

6. Trykk på Overfør, på den gamle enheten

7. Det valgte nummeret overføres til den nye Galaxy-enheten fra den gamle enheten

8. Trykk på Ferdig, på den gamle enheten

9. eSIM-en for det valgte nummeret vil automatisk bli lastet ned og aktivert på den nye Galaxy-enheten

Nettverksoperatører som tillater øyeblikkelig overføring aveSIM

Asia-Stillehavet og Australia

• Japan: NTT Docomo
  • Korea: KT, LGU+, SKT
  • Thailand: AIS

Europa

• Germany: Telekom
  • Norway: Telia
  • Sweden: Halebop, Telia
  • Switzerland: Sunrise, Swisscom
  • UK: Telefonica

Midtøsten

• Bahrain: Zain

Nord-Amerika

• Canada: Telus
  • USA: AT&T, T-Mobile

Slik overfører du eSIM fra en iOS-enhet

Hvis du vil overføre eSIM fra en iOS-enhet, må du kontakte nettverkleverandøren og be om hjelp til å flytte eSIM til en ny enhet.

Merk: Tilgjengeligheten til denne funksjonen avhenger av mobilleverandøren din For mer informasjon, ta kontakt med mobilleverandøren din.

1. Gå til Innstillinger > Tilkoblinger > SIM-kortadministrator

2. Trykk på SIM-kortet du vil konvertere til et eSIM

3. Trykk på Konverter til eSIM

4. I varselet trykker du på Konverter eSIM

5. Ditt eSIM er nå aktivt

Galaxy-enheter som støtter eSIM

• Galaxy S24 / S24+ / S24 Ultra, Galaxy S23 / S23+ / S23 Ultra, Galaxy S22 / S22+ / S22 Ultra, Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra, Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra
  • Galaxy Z Fold5 / Z Flip5, Galaxy Z Fold4 / Flip4, Galaxy Z Fold3 / Flip3, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Z Flip, Galaxy Fold
  • Galaxy Note20 / Note20 Ultra
  • Galaxy S23 FE, A54 (kun Europa, Nord-Amerika, Korea, Japan), A55 (alle regioner), A35 (kun Europa, Nord-Amerika, Korea), Xcover7 (alle regioner)
  • Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra, Galaxy Tab S9 FE / S9 FE+, Galaxy Tab Active5

Merk: Avhengig av opprinnelsesland er eSIM kanskje ikke støttet selv om enheten din er oppført ovenfor. Kontroller om enheten din støtter denne funksjonen der du befinner deg.

Nettverksoperatører som støtter eSIM

Afrika

Asia-Stillehavet og Australia

Europa

Sentral- og Sør-Amerika

Midtøsten

Nord-Amerika

Sist oppdatert, mai 2024