Auto Zoom-funksjon på Samsung Galaxy Z Flip6

Auto Zoom er en ny funksjon på Galaxy Z Flip6 som gjenkjenner mennesker eller kjæledyr, og automatisk justerer til optimal zoom når du tar et bilde i Flex Mode.

Et zoomet inn bilde av Galaxy Z Flip6

Merk: Hvis du ikke holder telefonen stødig når du tar bilder, kan telefonen din riste og Auto Zoom vil kanskje ikke fungere som den skal.

Slik bruker du Auto Zoom

Auto Zoom fungerer kun i fotomodus når du tar et bilde i Flex Mode. Funksjonen støttes ikke i andre moduser, som portrett- eller videomodus.

Trinn 1. Trykk på av/på-knappen eller dobbelttrykk på skjermen når du vil vekke dekselskjermen > Berør og dra Kamera-ikonet mot midten av dekselskjermen.

Åpne FlexCam på Galaxy Z Flip 6

* Du kan også raskt trykke på Strøm-knappen to ganger, og starte Kamera-appen på den måten.

Trinn 2. Åpne bretten når du vil starte Flex Mode.

Galaxy Z Flip6 i Flex-modus

Trinn 3. Trykk på Auto zoom-ikonet hvis du vil å slå på funksjonen > Zoom-nivået vil endres automatisk, basert på scenen og motivene.

En hund som sitter på en sofa En hund som sitter på en sofa

Auto Zoom Av

En hund som sitter på en sofa En hund som sitter på en sofa

Auto Zoom På

Merk: Hvis du vil lære mer om Flex Mode og hvordan du tar bilder med FlexCam-funksjonen, kan du lese denne artikkelen.