Hvordan utfører man selvdiagnostikk via en fjernkontroll?

Hvis et klimaanlegg har en funksjonell feil, som for eksempel motor, kompressor, sensor og PBA, vil den vise informasjonskoden på skjermen. (For AR9500T-modeller etter 2020)

Med mindre informasjonskoden vises, må du rengjøre filteret eller utføre en nullstilling. Hvis informasjonskoden vises, så kontakt Samsung servicesenter.

Et nyttig tips for å sjekke informasjonskoden (skjult funksjon)

• Innendørsenheten lagrer de 3 nyeste informasjonskodene som har dukket opp.
  • For den tilbakevendende feilen kan du sjekke feilhistorikken.

Detaljert informasjon (modell)

• Innendørsenhet: Tilgjengelig AR9500T 2-veis (L, N, F1 og F2) kun kommunikasjonsmodell.
  • Trådløs fjernkontroll: Følger med produktet.

Slik sjekker du

• Trinn 1. Slå av strømmen på enheten og fjernkontrollen.
  • Trinn 2. Trykk på 3 taster (Mode + SET + < ) samtidig i 5 sekunder foran innendørsenheten.
Trykk på 3 taster.
  • Trinn 3. Så vil informasjonskoden bli vist på skjermen til innendørsenheten i rekkefølgen som de nylig har dukket opp.

f.eks.) Axxx, bxxx, cxxx betyr 3 tidligere feil. (Motor, støvsensor og kommunikasjonsfeil)

- A, b, c legges til i rekkefølge etter når feilen er oppstått.

3 tidligere feil.

Merknad:

• Hvis det ikke har vært noen tidligere feil, vil “00” vises på skjermen til innendørsenheten.
  • Når innendørsenheten blir slått av, forsvinner informasjonskoden.