Hvordan bruker jeg moppemodusen på min POWERbot-E?

Samsung POWERbot-E har en moppemodus som kan fjerne støv på gulvet og bone. Det gjør rengjøringen lettere og mer effektiv. Se hvordan du styrer moppemodusen på din POWERbot-E.

Hvordan bruker jeg moppemodusen på min POWERbot-E?

Del 1 Innfør vanntanken

• Illustrasjon av vanntanken

Del 2 Hvordan bruker jeg moppefunksjonen?

• Slik setter du den opp

Del 3 Ytterligere tips til bruk

• Slik justerer du vanntilførselen med POWERbot-E-appen
  • Advarsler
Hvordan bruker jeg moppemodusen på min POWERbot-E? Hvordan bruker jeg moppemodusen på min POWERbot-E?

Illustrasjon av vanntanken

• Vanntanken befinner seg i bunnen av POWERbot-E

Vanntank

•  Sjekk vanntanksystemet.

Vanntank

Moppetilbehør

Knapp

Vanninntak

Mopp

Slik setter du den opp

• Før du fester moppen til festeplaten, så dynk den i rikelig med vann, og klem deretter ut vannet.

Mopp

• Fest moppen til festeanordningen.
  • Trykk på knappen på tanken, og ta av tanken.
  • Åpne dekselet og hell i vannet.

Advarsel:

• Ikke ha noe kjemisk vaskemiddel eller annet rengjøringsprodukt i vanntanken.
  • Bruk kun vann.
  • Samle vanntanken på moppetilbehøret.
  • Sett vanntanksystemet inn i apparatet.
  • Trykk på av/på-knappen, og begynn å moppe.

Slik justerer du vanntilførselen med POWERbot-E-appen.

1. Åpne POWERbot-E-appen.

2. Trykk på… merket på øvre høyre side av skjermen.

Merknad: Navnet på det tilkoblede apparatet tildeles tilfeldig.

• Du kan justere vanntilførselen til VR5000-modellen med POWERbot-E-appen.
  • Juster vanntilførselen som Min. / Standard / Maks på kategorien Innstillinger > Vann.

Advarsler

• Ikke bruk moppetanksystemet på et teppe.
  • Det anbefales å fylle opptil 80 % av vannkapasiteten første gang for å sikre bedre siving av væske og moppeeffektivitet.
  • Hvis det ikke er nødvendig å moppe gulvet, så sørg for å fjerne vanntanken og moppekluten, og hell ut vannet fra vanntanken.
  • Det anbefales ikke å utføre våtmopping med vanntanken på et tregulv uten oppsyn da for mye vann kan skade tregulvet.
  • Det anbefales å bruke rent vann for å unngå problemer med vannkvaliteten som kan påvirke vannutslippet fra tanken.
  • Det tar 5-10 minutter før den tørre moppen begynner å bli våt. Vi anbefaler å fukte moppen med vann før bruk.