Hvorfor har jeg ikke fått en ny misjon fra Figursamling?

Figursamlinger er en interaktiv funksjon som er eksklusiv for Gaming Hub-appen. Den lager misjoner basert på spillehistorikken din og danner forskjellige egg som du skal finne, klekke ut og beholde. Hver misjon inneholder et unikt egg, så jo flere spill du laster ned, jo flere figurer samler du.

Bilde av skjermbildet Figursamling med uklekket egg.

Figursamlinger avhenger av enheten du har og spillene du har installert. Når du laster ned et nytt spill, avslører Figursamlinger en ny misjon. Dette avhenger imidlertid også av typen spill som du har installert – med forskjellige sjangre følger forskjellige misjoner.  I fremtiden vil misjoner bli oppdatert i henhold til driftspolitikken vår, så hold utkikk etter nye.