Hvorfor får jeg en feil når jeg logger på Samsung-kontoen min?

Iblant kan det oppstå et problem som forhindrer deg i å logge på Samsung-kontoen din. Nedenfor kan du finne ut hva du skal gjøre hvis dette usannsynlige scenarioet skulle skje.

Bilde av påloggingsskjermbildet til Samsung-kontoen med et feilsymbol.

Hvis du ikke kan logge på, så sjekk først at Android™-versjonen din og Samsung-kontoen din er oppdatert.
Sjekk Samsung-kontoens statusnettside. Iblant kan påloggingsproblemer skyldes midlertidige systemproblemer.

1 Hvis du får en feilmelding som for eksempel “Det oppstod en feil under en SSL-tilkobling” Eller “Pålogging mislyktes på grunn av forskjell mellom aktuell tid og enhet”, så sjekk innstillingene for dato og tid på enheten din. Av sikkerhetsgrunner krever Samsung-kontoer at innstillingene for dato og tid svarer til faktisk dato og klokkeslett.
2 Hvis du fortsatt har problemer med å logge på, så kontakt kundeservice på Samsung Account sin offisielle nettside. Velg alternativet Kontakt oss, og forklar hvilken feilmelding du har fått.

Teknikerne våre vil kanskje også be deg om enhetsloggen for å hjelpe med å løse et problem. Slik finner du loggen:

Endre telefonens feilsøkingsmodus til Høy eller Middels:

1 Lås opp telefonen din.
2 Skriv *#9900# i telefonnummerfeltet.
3 Gå til Feilsøkingsnivå, og velg Høy (hvis høy ikke finnes, trykk på Middels). Etter at du har endret Feilsøkingsnivået, vil telefonen automatisk starte på nytt.

Hent ut loggen fra enheten:

1 Koble telefonen din til en PC ved bruk av en USB-kabel.
2 I Filutforsker, trykk på telefon, kopier “logg”-mappen og del. Send oss kun filen som samsvarer med dette formatet: dumpState_< code_date>.log (f.eks.: dumpState_G950FXXU4DSDA_201905231831.log)