Hvorfor har jeg ikke mottatt varen i appen etter betaling?

Avhengig av statusen på nettverksforbindelsen din, kan leveringen av varer i appen bli forsinket. Lukk Galaxy Store og sjekk historikken for dine Galaxy Store-kjøp ved bruk av følgende trinn:

Trinn 1. Start Galaxy Store på telefonen din. Trinn 1. Start Galaxy Store på telefonen din.

Trinn 1. Start Galaxy Store.

Trinn 2. Trykk på “Meny”-ikonet nederst til høyre på hovedskjermbildet. Trinn 2. Trykk på “Meny”-ikonet nederst til høyre på hovedskjermbildet.

Trinn 2. Trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 3. Trykk på “Kvitteringer” i Galaxy-menyskjermen. Trinn 3. Trykk på “Kvitteringer” i Galaxy-menyskjermen.

Trinn 3. Trykk på “Kvitteringer”.

Trinn 4. Trykk på kategorien “ Varer” i skjermbildet Kvitteringer. Trinn 4. Trykk på kategorien “ Varer” i skjermbildet Kvitteringer.

Trinn 4. Trykk på “Varer”,

Hvis du fortsatt ikke har mottatt varen i appen, så sjekk om produktet har blitt levert til deg. Du kan gjøre dette ved å følge de neste trinnene:

Trinn 1. Hovedskjermbilde med “Galaxy Store”-ikonet uthevet. Trinn 1. Hovedskjermbilde med “Galaxy Store”-ikonet uthevet.

Trinn 1. Start Galaxy Store.

Trinn 2. Galaxy Store hovedside med alternativet “Meny” uthevet. Trinn 2. Galaxy Store hovedside med alternativet “Meny” uthevet.

Trinn 2. Trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 3. Galaxy Store menyside med Innstillinger-hjulet uthevet. Trinn 3. Galaxy Store menyside med Innstillinger-hjulet uthevet.

Trinn 3. Trykk på innstillinger-ikonet som befinner seg øverst til høyre i Galaxy Store-menyen.

Trinn 4. Innstillinger-side med “Kontakt oss” uthevet. Trinn 4. Innstillinger-side med “Kontakt oss” uthevet.

Trinn 4. Trykk på “Kontakt oss.”

Hvis du trenger å sjekke kvitteringen din for Galaxy Store-informasjon som for eksempel et bestillingsnummer, kjøpshistorikk eller betalingsmetode, så følg disse trinnene:

Trinn 1. Galaxy Store hovedside med alternativet “Meny” uthevet. Trinn 1. Galaxy Store hovedside med alternativet “Meny” uthevet.

Trinn 1. Start Galaxy Store og trykk på “Meny”-ikonet fra hovedskjermbildet.

Trinn 2. Galaxy Store menyside med alternativet “Kvitteringer” uthevet. Trinn 2. Galaxy Store menyside med alternativet “Kvitteringer” uthevet.

Trinn 2. Trykk på “Kvitteringer”.

Trinn 3. Galaxy Store kvitteringsside med alternativet “Varer” uthevet. Trinn 3. Galaxy Store kvitteringsside med alternativet “Varer” uthevet.

Trinn 3. Trykk på “Varer”.

Trinn 4. Siden Galaxy Store-varer med alternativet “Vareopplysninger” uthevet. Trinn 4. Siden Galaxy Store-varer med alternativet “Vareopplysninger” uthevet.

Trinn 4. Trykk på en vare for å åpne kvitteringen.