Hvorfor kan jeg ikke høre noen spillelyd

Hvis det ikke er noen lyd når du spiller et spill, så kan det være et problem med lydinnstillingene. Først bør du sjekke om funksjonen “Demp” på telefonen din er aktivert. "Dempe" -ikonet finner du i "Mine spill"-feltet (hvis Gaming Hub-versjonen er lavere enn 7.0, finner du dempe-ikonet nederst på "Mine spill"-menyen). Hvis denne funksjonen er aktivert, er det ingen lyd under spilling.

Gaming Hub vist med lydalternativ uthevet.

Slik slår du av Demp-funksjonen

1 Utvid verktøylinjen på startskjermbildet for "Gaming Hub" og trykk på ikonstatusen "Demp" i "Mine spill"-feltet.
2 Hvis det er en “\” i Demp-ikonet, betyr det at Demp-funksjonen er aktivert. Trykk på ikonet på nytt for å deaktivere.

Bemerk: Plasseringen av “Demp”-ikonet er forskjellig avhengig av hvilken enhet du bruker. Denne funksjonen støttes kanskje ikke av visse modeller.

Åpne “Gaming Hub” og trykk på statusikonet “Demp” nederst på “Mine spill” for å deaktivere det. Åpne “Gaming Hub” og trykk på statusikonet “Demp” nederst på “Mine spill” for å deaktivere det.

Trinn 1. Trykk på demp-ikonet for å deaktivere funksjonen.

Trinn 2. Trykk på tannhjulet Innstillinger øverst til høyre på skjermen. Trinn 2. Trykk på tannhjulet Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

Trinn 2. Trykk på demp-ikonet for å aktivere funksjonen.

Trinn 3. Trykk på Slå av (kun 7.0 og nyere). Trinn 3. Trykk på Slå av (kun 7.0 og nyere).

Trinn 3. Trykk på Slå av (kun 7.0 og nyere).