Hva er Samsung Smart Switch?

Å gjøre hverdagslivet lettere er en av Samsungs hovedoppgaver. Derfor har vi skapt Samsung Smart Switch, en applikasjon som lar deg koble til forskjellige enheter som er kompatible med Samsung-enheter.

Bilde av Samsung Smart Switch-logo på en mobilskjerm.

Samsung Smart Switch er en tjeneste som hjelper deg med å gjøre overgangen til Galaxy-enheter mer bekvem. Støttede enheter omfatter Galaxy, Android™, iPhone™ og Windows Mobile™-enheter.

Du kan raskt og lett overføre data fra din tidligere enhet til din Galaxy-enhet. Smart Switch lar deg også sikkerhetskopiere eller gjenopprette dine data fra Galaxy-enheter til PC eller SD-kort.

For å lære hvilke produkter som er støttet av Smart Switch, referer til denne listen:

• Send alternativ

o   Android™ / Galaxy og nettbrett-produkter: Android™ OS 4.3 eller høyere.

o   iPhone™: iOS 5.0 eller høyere (iCloud™-støttet enhet).

o    Windows Mobile™ telefon: Windows Mobile™ OS 10.

• Få alternativ

o   Alle Samsung smarttelefoner og nettbrett (andre enheter kan ikke støttes).