Hva er Samsung Flow?

Samsung Flow er et programvareprodukt som muliggjør en sømløs, sikker og tilkoblet opplevelse på tvers av enhetene dine.

Bilde av to enheter koblet sammen med Samsung Flow-appen.

Med Samsung Flow kan du godkjenne nettbrettet/datamaskinen med smarttelefonen din, dele innhold mellom enheter og synkronisere varsler eller vise innhold fra smarttelefonen din på nettbrettet/datamaskinen. Du kan slå på smarttelefonens mobile trådløssone for å holde nettbrettet/datamaskinen tilkoblet.

Bemerk: Automatisk Wi-Fi-sonetilkobling er ikke tilgjengelig for Android™ 11(R) OS.

Følgende enheter støtter Samsung Flow

• Windows™ nettbrett/datamaskin: Windows™ 10 OS Creators-oppdatering (V1703) og oppdateringen for juni (15063.413).
  • Android™ nettbrett: Android™ N OS eller nyere.
  • Android™ telefon: Android™ N OS eller nyere.

Bemerk: Visse modeller støtter kanskje ikke Samsung Flow, avhengig av smarttelefonens spesifikasjoner. Samsung Flow virker kun på offisiell programvare utgitt av Samsung Electronics. Windows™: Bluetooth (Bluetooth LE valgfritt) eller Wi-Fi/LAN, Wi-Fi Direct.