Hva er Gaming Hub?

Gaming Hub er en alt-i-ett-plattform som lar deg organisere spillene du allerede elsker, oppdage nye favoritter, utforske hva som er populært og motta spesielle fordeler.

Bilde av en Gaming Hub-simulasjon med flere spill tilgjengelige.

Gaming Hub viser automatisk nedlastning av mobilspillene dine, slik at du kan holde dem samlet og organisert på ett sted. Gaming Hub inneholder også data som brukerens spilletid, historikk over installerte/slettede spill, spillvarsler og Galaxy-spillere som vil alltid holde deg oppdatert i spillverdenen.

Appen lar deg konfigurere alternativer før du spiller for å forbedre spillopplevelsen. Et eksempel er å aktivere lydløs modus eller justere spillytelsen, begge deler for å forbedre spillopplevelsen

Én av de mest interessante tingene med Gaming Hub er "Direktespill". Direktespill tilbyr ulike spill fra et bredt utvalg sjangre - fra klassiske kortspill til flerspiller-skytespill - du kan starte Direktespill med bare ett klikk, ingen installasjon er nødvendig.

Hvis du vil bruke Instant Plays kan du ganske enkelt gå til Gaming Hub-appens startskjermbilde. Der finner du et mangfoldig utvalg direktespill.

※ Hvis din Gaming Hub-versjon er lavere enn 7.0, får du tilgang til denne menyen ved å trykke på "Direktespill"-alternativet nederst på Gaming Hub-skjermbildet.

Trinn 1. Bilde av Gaming Hub startside. Trykk på knappen for å vise alternativet “Instant Plays”. Trinn 1. Bilde av Gaming Hub startside. Trykk på knappen for å vise alternativet “Instant Plays”.

Trinn 1. Start Gaming Hub-appen, og trykk på alternativet “Instant Plays”.

Trinn 2. Bilde av siden “instant Plays” hvor du kan finne alle spillforslagene. Trinn 2. Bilde av siden “instant Plays” hvor du kan finne alle spillforslagene.

Trinn 2. Nå kan du se alle spillanbefalingene.