Hva er Galaxy Themes?

Galaxy Themes er en tjeneste med dekorativt innhold som lett lar deg tilføre et design, lastet ned fra Galaxy Themes på Galaxy Store, til enheten din. Fra bakgrunner og ikoner til anrops- og meldingsgrensesnitt, Galaxy Themes designelementer er integrert på en måte som føles naturlig og organisk. Bruk Galaxy Themes for en enkel og elegant telefonfornyelse så du kan uttrykke personligheten din.

Bilde av S22 med et tema vist.

Kompatible enheter for Galaxy Themes

Galaxy Themes er støttet på Samsung mobilenheter, Galaxy S6 eller senere, med HD eller høyere oppløsning.

Hvordan bruker jeg et Galaxy-tema på min Samsung mobilenhet?

For å laste ned og bruke et tema fra Galaxy Themes-butikken:

Trinn 1. Langt trykk på startskjermen.	Trinn 1. Langt trykk på startskjermen.

Trinn 1. Langt trykk på din Galaxy-enhets startskjerm.

Trinn 2. Trykk på ikonet “Temaer”, det andre til venstre på startskjermen. Trinn 2. Trykk på ikonet “Temaer”, det andre til venstre på startskjermen.

Trinn 2. Trykk på ikonet “Temaer”.

Trinn 3. Velg et element fra listen. Trinn 3. Velg et element fra listen.

Trinn 3. Velg et element.

Trinn 4. Velg knappen “Last ned” nederst på skjermen. Trinn 4. Velg knappen “Last ned” nederst på skjermen.

Trinn 4. Trykk på “Last ned”.

Trinn 5. Velg knappen “Bruk” nederst på skjermen. Trinn 5. Velg knappen “Bruk” nederst på skjermen.

Trinn 5. Trykk på “Bruk”.

Galaxy Themes er også tilgjengelig fra Galaxy Store

For å bruke et tema som allerede har blitt lastet ned til enheten din:

Trinn 1. Velg enhetens innstillingsikon Trinn 1. Velg enhetens innstillingsikon

Trinn 1. Trykk på enhetens innstillingsikon

Trinn 2. Velg “Temaer” Trinn 2. Velg “Temaer”

Trinn 2. Trykk på “Temaer”

Trinn 3. Velg ikonet “Meny” nederst på skjermen. Trinn 3. Velg ikonet “Meny” nederst på skjermen.

Trinn 3. Trykk på “Meny”-ikonet.

Trinn 4. Trykk på ikonet “Mine ting” øverst til venstre på skjermen. Trinn 4. Trykk på ikonet “Mine ting” øverst til venstre på skjermen.

Trinn 4. Trykk på “Mine ting”.

Trinn 5. Velg ditt favorittema. Trinn 5. Velg ditt favorittema.

Trinn 5. Trykk på temaet du vil bruke.

Trinn 6. Velg ikonet “Bruk” nederst på skjermen. Trinn 6. Velg ikonet “Bruk” nederst på skjermen.

Trinn 6. Trykk på alternativet “Bruk”.