Hva er fødselsdatobekreftelse når jeg tilbakestiller passordet til Samsung-kontoen min?

Samsung-kontoikon ved siden av en bærbar datamaskin og smarttelefon på påloggingssiden for Samsung-kontoen

Bekreftelse av fødselsdato er en av de nødvendige trinnene du må gjennom når du tilbakestiller passordet for Samsung-kontoen din. Det er et sikkerhetstiltak implementert for å sikre at kun den rettmessige kontoeieren kan få tilbake tilgang til kontoen sin. Ved å oppgi fødselsdatoen din under tilbakestillingsprosessen. Dette ekstra sikkerhetslaget bidrar til å beskytte kontoen din mot potensielle brudd og uautorisert tilgang.

Fødselsdatobekreftelse legges til automatisk når du skrev den inn etter oppretting av Samsung-kontoen din.

Eksempel på fødselsdato når du oppretter en Samsung-konto

Hvis du er logget ut av Samsung-kontoen din på mobiltelefonen eller nettbrettet og du har glemt passordet ditt, kan du enkelt tilbakestille det. Fødselsdatobekreftelse vises etter å ha trykket på Bekreft med gjenopprettingsnummer og e-post.

1 Gå til account.samsung.com.
2 Trykk på Logg på.
Samsung-kontopålogging på nettsider
3 Trykk på Logg på med konto-ID-en din.
Logg på med konto-ID-en din på Samsung-kontoens nettside
4 Skriv inn e-postadressen din og trykk på Neste.
Skriv inn e-postadressen for Samsung-kontoen din. Trykk på Neste-knappen
5 Trykk på Glemt passord?
Glemt passord-hyperlenke på Samsung-kontosiden
6 Skriv inn e-postadressen din på nytt og trykk på Tilbakestill passord.
Tilbakestill passordet på Samsung-kontoens nettside

Merk: Du kan også nå dette trinnet ved å gå til: Innstillinger > Samsung-konto øverst > Glemt passord eller har ikke en konto? > Glemt passord.

7 Bekreft telefonnummeret ditt og trykk på Fortsett.
Bekreft telefonnummeret til Samsung-kontoen
8 Trykk om nødvendig på Bekreft med gjenopprettingsnummer eller e-post.
Bekreft Samsung-kontosiden med gjenopprettingsnummer eller e-postadresse
9 Trykk på Fortsett.
Bekreft at det er deg og fortsett
10 Skriv inn fødselsdatobekreftelsen og trykk på Fortsett.
Skriv inn fødselsdato på Samsung-kontoen og fortsett
11 Trykk på Send kode og deretter på Bekreft etter å ha skrevet inn koden du mottok.
Bekreftelse av kode mottatt via tekstmelding
12 Skriv inn det nye passordet ditt og trykk på Neste.
Tilbakestill passordet for Samsung-kontoen og bekreft
13 Passordet ditt har blitt tilbakestilt.
Passordet har blitt tilbakestilt-siden

Du kan enkelt redigere fødselsdatoen din dersom du skrev den inn feil når du satte opp Samsung-kontoen din.

1 Åpne Innstillinger.
Samsung-innstillingsikon
2 Trykk på Kontoer og sikkerhetskopiering.
Kontoer og sikkerhetskopiering i Innstillinger
3 Trykk på Administrer kontoer.
Administrer kontoer i Kontoer og sikkerhetskopiering
4 Trykk på kontoen din.
E-postadresse/konto i delen for administrering av kontoer
5 Trykk på Min profil.
Min profil i Samsung-kontoen
6 Trykk på Profilinformasjon.
Profilinformasjon på Samsung-kontoen
7 Trykk på Fødselsdato
Trykk på fødselsdato på Samsung-kontoprofilen
8 Oppdater fødselsdatoen din og trykk på Lagre.
Fødselsdato og lagre
9 Fødselsdatoen din har blitt oppdatert på Samsung-kontoen din.

Du kan også redigere fødselsdatoen din på en stasjonær/bærbar PC ved å gå til Samsung-konto-nettsiden > Profil > Rediger personlig informasjon > Skriv inn fødselsdatoen din > Lagre.