Hva er en Samsung-konto?

Samsung-kontoen din er en tjeneste som gjør at du kan bruke Samsung-tjenester på smarttelefoner, nettbrett, nettsider, TV-er og andre enheter. Med en Samsung-konto kan du få glede av en rekke Samsung-tjenester uten å måtte logge inn hver gang for å åpne en app eller en nettside.

Bilde av påloggingsskjermen til Samsung-kontoer på flere enheter

Samsung-kontoen din

En Samsung-konto er en medlemsskapstjeneste som lar deg få glede av Samsung-innhold på smarttelefoner, nettbrett, nettsider, TV-er osv. Du kan bruke flere Samsung-tjenester med én Samsung-konto uten å måtte registrere deg for hver enkelt tjeneste separat.

Dette kan jeg gjøre med en Samsung-konto

Her er noen få av tjenestene du kan få tilgang til med Samsung-kontoen din:

• Samsung Pay for enkle betalinger ved bruk av mobilenheten din.
  • SmartThings for å forbinde alle denne IoT-enheter (Tingenes Internett).
  • Samsung Cloud for å lagre og sikkerhetskopiere dine data.

Slik oppretter du mer enn én konto

Du kan opprette en Samsung-konto for hver unike e-postadresse du bruker.

Bemerk: Du kan opprette flere Samsung-kontoer hvis du har flere e-postadresser, men du vil ikke på noe tidspunkt kunne slå sammen disse kontoene. Hver konto behandles separat, og opplysningene i hver konto håndteres uavhengig.

For mer informasjon, gå til Samsung-kontoens nettside.