Kan ikke registrere / koble til en Bluetooth-enhet i SmartThings-appen

Noen kobler til en Bluetooth-enhet i SmartThings-appen.

Hvis du ikke kan registrere deg eller koble til en Bluetooth-enhet, så følg disse trinnene:

• Forsikre deg om at Bluetooth-enheten er slått på.

Hvis mobilenheten din er innstilt på “Flymodus”, så deaktiver det.

• Sørg for at Bluetooth-enheten din er innenfor rekkevidde.
  • Sørg for at Bluetooth er slått på på Bluetooth-enheten din.
  • Sørg for at enheten du prøver å søke etter, er synlig for andre enheter.
  • Trykk på “Finn” i Bluetooth-innstillingene på mobilenheten, og se om enheten du vil koble til er synlig. Hvis enheten er synlig i Bluetooth-innstillingene, så koble til enheten.
  • Hvis enheten vises som allerede tilkoblet og du fortsatt ikke kan koble til, så slett enheten og prøv å koble til på nytt.

Bemerk: For instruksjoner om å sette opp Bluetooth-tilkoblingen din, se brukerveiledningen som fulgte med enheten.

1. Slett den registrerte enheten fra SmartThings

Trinn 1. Start SmartThings-appen, og trykk på Enheter i menyen i bunnen. Trinn 1. Start SmartThings-appen, og trykk på Enheter i menyen i bunnen.

Trinn 1. Trykk på Enhet for å se enhetene dine.

Trinn 2. Trykk på og hold inne enheten du vil slette. Trinn 2. Trykk på og hold inne enheten du vil slette.

Trinn 2. Trykk på og hold inne enheten du vil slette.

Trinn 3. Trykk på Rediger. Trinn 3. Trykk på Rediger.

Trinn 3. Trykk på Rediger.

Trinn 4. Trykk på Slett. Trinn 4. Trykk på Slett.

Trinn 4. Trykk på Slett.

2. Omregistrer enheten ved å følge den opprinnelige prosedyren for enhetsregistrering

Trinn 1. Start SmartThings-appen, og trykk på “+”-symbolet øverst på skjermen. Trinn 1. Start SmartThings-appen, og trykk på “+”-symbolet øverst på skjermen.

Trinn 1. Trykk på “+”-symbolet øverst på skjermen.

Trinn 2. Trykk på “Enhet” for å legge til en enhet. Trinn 2. Trykk på “Enhet” for å legge til en enhet.

Trinn 2. Trykk på “Enhet” for å legge til en enhet.

Trinn 3. Trykk på den typen enhet du ønsker å legge til. Trinn 3. Trykk på den typen enhet du ønsker å legge til.

Trinn 3. Trykk på den typen enhet du vil legge til.

Bemerk: Hvis du har registrert en Bluetooth-enhet, men ikke kan se den, så sjekk stien nedenfor:

SmartThings > Enhetskategori > Personlige enheter