Kan ikke styre eller se enheter registrert i SmartThings-appen

SmartThings-app med enheter registrert.

Hvis SmartThings plutselig ikke kan finne enhetene dine, så sjekk innstillingene til ditt Wi-Fi tilgangspunkt:

1. Hvis ditt Wi-Fi tilgangspunkt er konfigurert til kun å støtte 5 Ghz frekvensbånd, så endre innstillingene for Wi-Fi-tilgangspunktet til også å støtte 2,4 Ghz frekvensbånd.

2. Sjekk om navnet på tilgangspunktet er skjult.

Hvis det samme problemet vedvarer selv etter at du har erstattet Wi-Fi-tilgangspunktet eller utført disse kontrollene, så omregistrer enhetene dine:

1. Slett dine tidligere enheter fra SmartThings

Trinn 1. Start SmartThings-appen, og trykk på “Enheter” i menyen i bunnen. Trinn 1. Start SmartThings-appen, og trykk på “Enheter” i menyen i bunnen.

Trinn 1. Trykk på Enhet for å se enhetene dine.

Trinn 2. Trykk på og hold inne enheten du vil slette. Trinn 2. Trykk på og hold inne enheten du vil slette.

Trinn 2. Trykk på og hold inne enheten du vil slette.

Trinn 3. Trykk på ¨Rediger¨. Trinn 3. Trykk på ¨Rediger¨.

Trinn 3. Trykk på Rediger.

Trinn 4. Trykk på ¨Slett enhet¨. Trinn 4. Trykk på ¨Slett enhet¨.

Trinn 4. Trykk på Slett.

2. Omregistrer enheten ved å følge den opprinnelige prosedyren for enhetsregistrering

Trinn 1. Start SmartThings-appen, og trykk på “+”-symbolet øverst på skjermen. Trinn 1. Start SmartThings-appen, og trykk på “+”-symbolet øverst på skjermen.

Trinn 1. Trykk på “+”-symbolet øverst på skjermen.

Trinn 2. Trykk på “Enhet” for å legge til en enhet. Trinn 2. Trykk på “Enhet” for å legge til en enhet.

Trinn 2. Trykk på “Enhet” for å legge til en enhet.

Trinn 3. Trykk på den typen enhet du ønsker å legge til. Trinn 3. Trykk på den typen enhet du ønsker å legge til.

Trinn 3. Trykk på den typen enhet du vil legge til.