Fortell meg mer om funksjonene som finnes i PENUP

PENUP er vårt unike sosiale nettverk som lar brukere kommunisere med hverandre gjennom kunst. Brukere fra hele verden kan uttrykke tanker, følelser og dele livet sitt gjennom tegninger skapt med S Pen. PENUP tilbyr en rekke designverktøy og skisser, så det er alltid en måte å lage flott kunst på, uavhengig av ditt nivå. Her er en nærmere titt på noen av funksjonene du kan få glede av med PENUP.

PENUP profilskjermbilde og design skapt med PENUP.

Hvis du har sett et flott verk fra en annen bruker, kan du sende dem komplimenter eller oppmuntringer i kommentardelen. For å finne ut mer om en annen bruker, klikk på kontonavnet deres for å se profilen deres og se alle verkene eller samlingene deres. Hvis du vil, kan du legge igjen en kommentar i deres FanBook og følge dem for å motta oppdateringer i feeden din.

Når du finner en bruker som du vil følge, så bare klikk på “Følg”-knappen på profilen deres. Du kan også følge visse emneord hvis du vil følge med på et emne.

Min feed er din personlige nyhetsfeed, fylt med dine kunstverk så vel som kunstverk fra andre brukere og emneord du følger.

Du kan se populære kunstverk og kunstnere, sortert etter periode, ved å velge “Populært i dag” på Startskjermbildet din. Populariteten til visse oppslag bestemmes av mange faktorer som for eksempel antall like, kommentarer og hjerter.

Samling-seksjonen er et galleri laget av dine eller andres kunstverk. Du kan sortere samlingene dine basert på et bestemt tema.

Hall of Fame er satt opp av PENUP-administratorene som velger aktive brukere kjent for å produsere de mest kreative kunstverk. For å se gjennom Hall of Fame, klikk på “Populært i dag” på Startskjermbildet, og velg deretter “Hall of Fame”. Fortsett å skape og være aktiv i PENUP-fellesskapet, så kan du en dag bli den neste brukeren som blir tatt opp i Hall of Fame.

• Tegning: Alle kan lage skisser og tegninger lett og bekvemt.
  • Fargelegging: Velg blant et stort utvalg av forhåndslagde design, og dekorer dem med fargene som tiltaler deg.
  • Direktetegning: Forbedre tegneevnene dine ved å se videoleksjoner for å lage skisser, tegne bilder, strektegning med mer.
  • Fototegning: Bruk fotografier til å skape tegninger som bringer liv i fantasien din.
  • Utfordring: Konkurrer med andre brukere i temautfordringer for å se hvem som kan skape det mest innovative kunstverket.
  • Tegne kommentarer: Bruk tegninger som kommentarer til å kommunisere med andre kunstnere på en morsom måte.