Noen av onlineenhetene mine vises offline i SmartThings-hubben

Smarttelefon med enheter i SmartThings-hubben.

Hvis noen av enhetene som er koblet til hubben din, ser ut til å være offline, så sjekk følgende:

• Sjekk at enhetene er slått på.

Hvis enheten ikke har vært tilkoblet på en stund, kan batteriet ha dødd. Sjekk batteriet og utskift det om nødvendig. Sjekk deretter enhetstilkoblingen på nytt.

• Sjekk avstanden mellom hubben og enheten, og se etter forhindringer som kan blokkere signalet. En annen enhet kan ha fungert som en regenerator (Zigbee Repeater) mellom den feilfungerende enheten og hubben. Fjerner man en slik enhet, kan det påvirke tilkoblingene til andre enheter.

Flytt offlineenheten så nær hubben som mulig, uten noen forhindringer mellom, og sjekk tilkoblingsstatusen på nytt.

• Start SmartThings-hubben på nytt ved å slå den av og på. Sjekk deretter tilkoblingsstatusen på nytt.
  • Hvis den pågjeldende enheten fortsatt står som offline, slett og omregistrer enheten.

1. Slett den registrerte enheten fra SmartThings

Trinn 1. Enhetsikon uthevet på SmartThings startskjerm. Trinn 1. Enhetsikon uthevet på SmartThings startskjerm.

Enhet

Trinn 2. Trykk på enheten og hold den inne for å slette SmartThings-appen. Trinn 2. Trykk på enheten og hold den inne for å slette SmartThings-appen.

Trykk på enheten og hold den inne for å slette

Trinn 3. Rediger enhetsalternativer på SmartThings-appen. Trinn 3. Rediger enhetsalternativer på SmartThings-appen.

Rediger

Trinn 4. Slett enhet på SmartThings-appen. Trinn 4. Slett enhet på SmartThings-appen.

Slett enhet

2. Omregistrer enheten ved å følge den opprinnelige prosedyren for enhetsregistrering

Trinn 1. Mer-ikonet (+) valgt på SmartThings-app. Trinn 1. Mer-ikonet (+) valgt på SmartThings-app.

(+) Knapp

Trinn 2. Velg alternativet Legg til enhet. Trinn 2. Velg alternativet Legg til enhet.

Enhet

Trinn 3. En liste over enheter med Legg til enhet vist øverst på SmartThings-appen. Trinn 3. En liste over enheter med Legg til enhet vist øverst på SmartThings-appen.

Etter enhetstype