Slik oppretter du tilgangskode

Tilgangskoder endrer måten folk får tilgang til ulike nettsteder og apper på. Denne nye påloggingsmetoden krever ikke en kombinasjon av brukernavn og passord. I stedet for å bli lagret på en server der de kan lekke, blir tilgangskodene lagret på telefonen din, lagret i Samsung Pass, som gjør det mulig for deg å enkelt logge inn med fingeravtrykket ditt.

En Samsung Galaxy-telefon og en illustrasjon av en mann som putter en nøkkel i en lås.

Merk: Tilgangskoder støttes ikke av alle nettsteder eller apper.

Slik oppretter du tilgangskoden

Trinn 1. Gå til og åpne en hvilken som helst app som er forlikelig med tilgangskode. Logg deretter inn og gå til Profil > Konto > Sett opp tilgangskode.

Trinn 2. Sørg for at Samsung Pass-kontoen er valgt. Trykk på Opprett > lagre tilgangskode.

Hurtigvindu for valg av kontoen der tilgangskoden skal lagres.

Merk: Menyen for oppretting av tilgangskode kan variere etter hvilken app, nettside eller operativsystem du bruker.

Hvordan bruke tilgangskoder på telefonen din

Trinn 1. Åpne hvilken som helst app som er forlikelig med bruk av tilgangskoder. Deretter trykker du på Logg inn med tilgangskode.

Logg inn med tilgangskode er valgt.

Trinn 2. Sørg for at Samsung Pass-kontoen som lagrer tilgangskoden er valgt, og trykk deretter på Logg pà.

Hurtigvindu for å velge kontoen der du lagret tilgangskoden din og logge inn.

Merk: Menyer kan variere etter hvilken app, nettside eller operativsystem du bruker.

Hvordan bruke tilgangskode på andre enheter

Trinn 1. Prøv å logge inn med tilgangskode på PCen eller nettbrettet. Deretter velger du En annen enhet.

Trinn 2. Bruk Galaxy-telefonen til å skanne QR-koden som vises på skjermen.

Trinn 3. Trykk på Bruk tilgangskode når du vil logge inn. Så snart tilgangskoden er autentisert, vil påloggingen på PCen eller nettbrettet være fullført.

Merk: Menyer kan variere avhengig av hvilken app, nettside eller operativsystem du bruker.