Slik legger du til Samsung-lydplanken i SmartThings-appen

Samsung-lydplanken lar deg nyte innhold som filmer og spill med rikholdig og livfull lyd. Legg til lydplanken din i SmartThings-appen nå

Ville det ikke vært praktisk hvis du kunne kontrollere lydplanken i stua di fra soverommet eller kjøkkenet? Ved å registrere enheten i SmartThings-appen kan du bruke telefonen din til å slå lydplanken av og på, justere volumet og endre lydmodusen. Du kan også koble til andre enheter som TV-er og Bluetooth-hodetelefoner som er registrert i den samme appen, lett og raskt.

Bilde av SmartThings-appen som kobler til Smart TV

Sjekk kravene til tilkobling

Før du kobler mobilenheten din til lydplanken, må du forsikre deg om at følgende krav er oppfylt.

Sjekk mobilenhetens operativsystem

• SmartThings-appen er kompatibel med telefoner som kjører Android 6.0 eller høyere, og iOS 10.0 eller høyere.

Koble mobilenheten din til det samme nettverket

• Hver enhet må være koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.
  • På smarttelefonen din: Trykk på Innstillinger > Tilkobling > Wi-Fi > Velg en ruter for å koble til.

Installere SmartThings-appen

• Last ned og installer SmartThings-appen fra App Store.
  • For å finne appen, bruk nøkkelordet SmartThings.

Sette opp din Samsung-konto

• Du må logge på en Samsung-konto før du kan bruke SmartThings-appen.
  • Smarttelefonen og Samsung-lydplanken må være logget på samme Samsung-konto for å pares.
  • Hvis du har en Samsung smarttelefon, kan du legge til Samsung-kontoen din i innstillingsappen på smarttelefonen din. Så vil den automatisk logge inn på Samsung-kontoen din.

Når du aktiverer SmartThings-appen på mobilenheten din, vil den automatisk oppdage en nærliggende Samsung-lydplanke og vise et registrerings-popup-vindu.

SmartThings-app startside SmartThings-app startside

Trinn 1. Slå på Samsung-lydplanken, og start SmartThings-appen.

Legg til nå valgt i SmartThings-appen Legg til nå valgt i SmartThings-appen

Trinn 2. Når popup-vinduet vises, trykk på Legg til nå.

Start valgt i SmartThings-appen Start valgt i SmartThings-appen

Trinn 3. Trykk på Start.

Plassering og Rom uthevet i SmartThings-appen Plassering og Rom uthevet i SmartThings-appen

Trinn 4. Velg Plassering og Rom for Samsung-lydplanken din. Vent til registreringsprosessen er fullført.

Hvis SmartThings-appen på mobilenheten din ikke oppdager Samsung-lydplanken din automatisk, kan du registrere Samsung-lydplanken din manuelt i appen.

Pluss-ikon (Legg til) valgt i SmartThings-appen Pluss-ikon (Legg til) valgt i SmartThings-appen

Trinn 1. Start SmartThings-appen, og trykk på Legg til (pluss-ikonet).

tap device tap device

Trinn 2. Trykk på Enhet.

Etter enhetstype og AV valgt i menyen Legg til enhet Etter enhetstype og AV valgt i menyen Legg til enhet

Trinn 3. Trykk på Etter enhet og velg AV.

Samsung valgt i menyen Legg til enhet Samsung valgt i menyen Legg til enhet

Trinn 4. Velg Samsung.

Godkjenn valgt Godkjenn valgt

Trinn 5. Velg Godkjenn.

Start valgt Start valgt

Trinn 6. Trykk på Start.

Plassering og Rom valgt i SmartThings-appen Plassering og Rom valgt i SmartThings-appen

Trinn 7. Velg Plassering and Rom for lydplanken din.

Siden Klargjøring av lydplanke vist Siden Klargjøring av lydplanke vist

Trinn 8. Vent til Samsung-lydplanken er registrert i Samsung-kontoen din.

Merknad:

• Hvis du har problemer med Samsung-lydplanken din, bør du alltid se om det er noen tilgjengelige programvareoppdateringer, ettersom disse kan inneholde en løsning på problemet.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.