Slik holder du deg pålogget eller logger ut av Samsung.com-kontoen

Muligheten til å "Forbli pålogget" er en praktisk måte å bruke Samsung.com på. Når du velger å forbli pålogget, kan du få tilgang til Samsung.com-tjenester og administrere kontoen din så snart du åpner nettsiden, og du unngår det ekstra trinnet med å måtte oppgi påloggingsinformasjonen hver gang du besøker nettstedet.

En person som får tilgang til sin Samsung.com-konto og tjenester på en bærbar datamaskin.

Merknader:

• Funksjonen "Forbli pålogget" er bare tilgjengelig i nettleseren og kan variere fra land til land.
  • Av sikkerhetsmessige årsaker anbefales det at du kun bruker denne funksjonen på dine personlige enheter.
  • "Forbli pålogget" gjelder kanskje ikke for andre nettsteder, som SmartThings Find (Web), Medlemsfellesskapet, osv.
Samsung.com nettleser. Samsung.com nettleser.

Steg 1. Gå til Samsung.com > Klikk på profilikonet øverst til høyre > Velg Logg på/Registrer deg.

Påloggingside for Samsung-konto. Påloggingside for Samsung-konto.

Steg 2. Skriv inn e-postadressen til kontoen > Velg Forbli pålogget > Klikk på Neste > Skriv inn passordet ditt > Klikk på Logg inn.

Når "Forbli pålogget" er aktivert, vil denne funksjonen være aktiv i ett år fra det tidspunktet du logger inn på kontoen på Samsung.com. Denne tidsperioden forlenges med ett ekstra år hver gang du får tilgang til kontoen på nettsiden.

Merk: Hvis du ikke går til Samsung-kontoen igjen innen ett år etter at du har aktivert "Forbli pålogget", vil funksjonen automatisk bli deaktivert.

Hvis du ikke lenger ønsker å være pålogget på Samsung-kontoen, er det tre måter å deaktivere eller slå av "Forbli pålogget": logge ut, endre passordet for Samsung-kontoen eller tømme nettleserens buffer og informasjonskapsler.

Logg ut av Samsung-kontoen

• Hvis du vil logge ut av kontoen, klikker du på profilikonet i øverste høyre hjørne av skjermen, og velger Logg av.

Endre passordet for Samsung-kontoen

Samsung-kontomeny. Samsung-kontomeny.

Trinn 1. Du kan få tilgang til kontoinnstillingene, ved å gå til Samsung.com > klikke på profilikonet øverst til høyre > velge ditt navn i menyen.

Side for kontoinnstillinger. Side for kontoinnstillinger.

Trinn 2. Velg fanen Sikkerhet på siden for kontoinnstillinger.

Skjermbilde for Bekreft identitet. Skjermbilde for Bekreft identitet.

Trinn 3. Skriv inn gjeldende passord for å bekrefte identiteten din, klikk deretter på Bekreft.

Side for sikkerhetinnstillinger. Side for sikkerhetinnstillinger.

Trinn 4. Klikk på Endre passord.

Side for endring av passord. Side for endring av passord.

Side for bekrefting av "Logg av alle enheter". Side for bekrefting av "Logg av alle enheter".

Trinn 6. Når du blir bedt om det, velger du Logg av alle enheter for å logge ut av dine nåværende og eksisterende økter.

Merk: Alle nåværende og eksisterende påloggingsøkter vil bli logget av når du velger Logg av alle enheter.

Tøm nettleserens hurtigbuffer og informasjonskapsler

• Du vil bli logget av dine nåværende og eksisterende påloggingsøkter hvis du tømmer eller sletter nettleserens hurtigbuffer og informasjonskapsler.

Vær forsiktig når du velger alternativet for å være innlogget. Beskytt dine personlige opplysninger og enheter, ved å kun bruke denne funksjonen dine personlige enheter, og husk å logge av kontoen når du bruker den fra en offentlig datamaskin.

Hvis "Forbli pålogget" er aktivert på en enhet du har mistet, må du endre passordet for å unngå uønsket tilgang til dine personlige opplysninger og kontodetaljer.

Verktøytipset «Forbli pålogget».