Slik bruker du Google One til å sikkerhetskopiere dataene på Galaxy-telefonen

Sikkerhetskopiering av dataene på Galaxy-telefonen kan bidra til å bevare bilder og videoer av spesielle livshendelser, samt andre viktige filer som meldinger og samtalelogger, noe som kan være ekstremt nyttig hvis du må stille telefonen tilbake til fabrikkinnstillinger, eller hvis du skal bytte til en ny Galaxy-telefon. Automatisk sikkerhetskopiering av dataene dine med Google One vil bidra til ta vare på det som er viktig for deg, og kan settes opp på noen få trinn.

En person som holder en Galaxy-telefon ved siden av en bærbar datamaskin og synkroniserer telefonen med Google One.

Sette opp automatisk sikkerhetskopiering av data med Google One

Hvis dataene ikke sikkerhetskopieres regelmessig, risikerer du å miste viktig informasjon hvis du må tilbakestille til fabrikkinnstillinger eller hvis du får en ny Galaxy-telefon og vil flytte alle dataene over. En populær måte å automatisk sikkerhetskopiere data på er gjennom Google One, og du kan stille den inn til å gjøre dette automatisk med noen få trinn.

Startskjermbilde for Innstillinger Startskjermbilde for Innstillinger

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Kontoer og sikkerhetskopi.

Skjermbildet Kontoer og sikkerhetskopi Skjermbildet Kontoer og sikkerhetskopi

Trinn 2. Finn Google Drive > Velg Sikkerhetskopier data.

Skjermbilde for å slå på lagring på Google-konto for sikkerhetskopiering av data Skjermbilde for å slå på lagring på Google-konto for sikkerhetskopiering av data

Trinn 3. Velg Slå på.

Skjermbildet Sikkerhetskopi Skjermbildet Sikkerhetskopi

Trinn 4. Velg Sikkerhetskopier nå.

Merknader:

• Dataene som sikkerhetskopieres omfatter: bilder, videoer, apper, appdata, kontakter, samtalelogg, MMS-meldinger og enhetsinnstillinger.
  • Når Galaxy-telefonen er satt opp, vil den automatisk sikkerhetskopiere når den er tilkoblet Wi-Fi etter å ha vært inaktiv og ladet i to timer.
  • Vær oppmerksom på at sikkerhetskopierte data (unntatt elementer som er sikkerhetskopiert til Google Photos) vil slettes hvis Galaxy-telefonen har vært inaktiv i 57 dager, eller hvis du slår av sikkerhetskopieringsfunksjonen.

Gjenopprette data fra Google One til Galaxy-telefonen

Hvis du har nullstilt til fabrikkinnstillinger, eller hvis du setter opp en ny telefon, kan du gjenopprette sikkerhetskopierte data under den innledende oppsettfasen for Galaxy-telefonen, ved å bruke Google One.

Merk: Gjenoppretting av data kan variere etter på Galaxy-telefonen og Android-versjonen. Filer som er sikkerhetskopiert på en nyere versjon av telefonen kan ikke gjenopprettes på en eldre versjon.

Skjermbildet Kopiér apper og data Skjermbildet Kopiér apper og data

Trinn 1. Følg anvisningene på skjermen til du kommer til skjermbildet Kopiér apper og data > Trykk på Neste.

Skjermbilde som gir muligheten til å bruke en gammel enhet til gjenoppretting av data Skjermbilde som gir muligheten til å bruke en gammel enhet til gjenoppretting av data

Trinn 2. Velg Kan du ikke bruke den gamle enheten?.

Skjermbilde for pålogging på Google-konto Skjermbilde for pålogging på Google-konto

Trinn 3. Logg på den samme Google-kontoen som ble brukt til å sikkerhetskopiere telefonen.

Liste over sikkerhetskopier som kan brukes til gjenoppretting av data Liste over sikkerhetskopier som kan brukes til gjenoppretting av data

Trinn 4. Velg den siste tilgjengelige sikkerhetskopien > følg anvisningene på skjermen.

Skjermbilde for valg av det du vil gjenopprette Skjermbilde for valg av det du vil gjenopprette

Trinn 5. Velg hvilke apper du vil gjenopprette, eller merk av i Alle appene-boksen > trykk på Gjenopprett. Følg anvisningene på skjermen når du vil gå videre til neste trinn.

Gjennomgå skjermbildet for tilleggsapper Gjennomgå skjermbildet for tilleggsapper

Trinn 6. Velg hvilke tilleggsapper du ønsker å ta med, eller merk av i Alle disse appene-boksen > trykk på OK.

Gjenopprette data fra Samsung Cloud-skjermbildet Gjenopprette data fra Samsung Cloud-skjermbildet

Trinn 7. Velg Logg inn med Google > på skjermbildet for Samsung-kontoen Hopp over > Følg anvisningene på skjermen.

Skjermbildet Alt klart! Skjermbildet Alt klart!

Trinn 8. Trykk på Fullfør når du vil gå til Startskjermbildet på Galaxy-telefonen.