Problemer med installering av Samsung Health Monitor

Det er enkelt å installere Samsung Health Monitor. Som andre apper har den imidlertid krav som må være oppfylt, ellers blir det problemer med installeringen.

Samsung Health Monitor-ikonet ved siden av et feilsymbol.

De grunnleggende kravene for en problemfri installering er:

• Forbind klokken som normalt via Galaxy Wearable-appen.
  • Oppdater fastvaren på klokken til den nyeste versjonen via Galaxy Wearable-appen.
  • Samsung Health Monitor kan bare fungere på kroppsnære enheter med Watch Active2 eller høyere.
  • Samsung Health Monitor støttes ikke på tredjeparts enheter eller dersom brukeren/enhetene er utenlands.
  • Android-versjonen av smarttelefonen må være Android™,N (7.0) eller høyere.