Min Samsung TV er koblet til SmartThings, men ser ut til å være offline når jeg slår av TV-en

Enkelte Samsung TV-modeller som ble lansert mellom 2017 og 2018, kan se ut til å være offline i SmartThings-appen når TV-en slås av.

Samsung TV koblet til SmartThings.

Hvis du ikke kan slå "på” TV-en din fra SmartThings-appen, så sjekk:

• Følgende TV-modeller kan ikke slås på fra SmartThings-appen på smarttelefonen din:

-          2017 modellår Smart TV-er: Modell M5500 og nyere.

-          2018 modellår Smart TV-er: Opptil modell N5500.

• Hvis “Slå på fra mobilenhet” er deaktivert i TV-innstillinger-menyen:

-          TV-innstillinger > Generelt > Nettverk > Ekspertinnstillinger > Slå på fra mobilenhet: Aktiver.

• Hvis SmartThings ikke har vært brukt på 28 dager, blir TV-tilkoblinger nullstilt.

-          I SmartThings-appen på mobiltelefonen din skriver du inn din TV-plugin. Når du ser følgende popup-melding:

“Servertilkoblingen har blitt frakoblet da den ikke har vært brukt i en viss tidsperiode. Hvis du vil koble til igjen, trykk på OK-knappen og slå TV-en din av og på - trykk på “OK”.