Administrer steder og rom i SmartThings-appen

Når du har mange enheter å administrere, så kan det å legge dem til på steder og rom i SmartThings-appen gjøre livet ditt lettere. Du vil kunne organisere enhetene dine og dine smart hubs basert på hvor de er i hjemmet. Du kan opprette flere steder til dine forskjellige hubber, og rom er den beste måten å gruppere enheter i ett område i hjemmet på, som for eksempel Smart Bulb som slår på lyset på kjøkkenet ditt.

Samsung Smart hub og smartenheter

Tenk på steder som startrampene til dine tilkoblede hubber og enheter. Du kan opprette et sted uten å legge til noen enheter. Hvis du legger til din aller første enhet i SmartThings, vil du imidlertid automatisk opprette et sted med standardnavnet “Hjem”.

1 For å legge til et nytt sted, gå til SmartThings-appen og åpne den.
2 Trykk på Hjem-ikonet, og trykk deretter på rullegardinmenyen for Sted.
3 Trykk + Legg til sted, og skriv deretter inn et navn på stedet. Hvis du ønsker det, legg til en geolokasjon, en bakgrunn eller et rom, og trykk deretter på “Ferdig”.
4 Når du vil gå til stedet, trykk på “Meny”, trykk på rullegardinmenyen for Sted, og trykk deretter på ditt nye sted.
Legg til en ny stedskjerm i SmartThings-appen.

Det er flere alternativer når du redigerer ditt sted, som for eksempel å endre geolokasjon, endre bakgrunn eller gi stedet nytt navn.

1 For å begynne å redigere et sted, åpne SmartThings-appen, trykk på Hjem-ikonet og trykk på rullegardinmenyen for Sted. Velg deretter stedet du vil redigere.
2 Trykk på “Administrer steder”. Der finner du tilgjengelige steder.
Administrer stedsalternativ vist i SmartThings-appen.
  • Stedsnavn: Gi stedet nytt navn.
  • Geolokasjon: Rediger stedets plassering i den virkelige verden. (Minst 150 m til maks 30 km).
  • Stedsmodus: Velg en modus for stedet, inklusiv Borte, Hjemme eller Natt.
  • Bakgrunn: Endre bakgrunnsdesignet for stedet.
  • Fjern sted: Slett scener, automatiseringer, tjenester og enheter knyttet til det stedet.

Opprett rom for intuitivt å gruppere dine tilkoblede enheter i henhold til hvor de er plassert i hjemmet ditt. Du kan direkte interagere med enhetene dine og administrere flere enheter tildelt et rom til enhver tid.

1 For å legge til et rom, åpne SmartThings-appen og trykk på “Enheter”.
2 Trykk på rullegardinmenyen og velg “Administrer rom”.
3 Trykk på Legg til (+ ikon), og velg deretter et nytt sted.
4 Velg et navn til rommet, og trykk deretter på “Neste”. Velg en bakgrunn til rommet, og trykk deretter på “Lagre”. Du kan trykke på “Endre bakgrunn” for å foreta et annet valg.
5 Når det er lagret, vil rommet vises under sitt tildelte sted. Du finner det ved å navigere til stedet og deretter trykke på rommet. Herfra kan du legge til enheter til rommet og foreta andre endringer ved å trykke på + Legg til enhet.

Det er flere tilgjengelige alternativer når du vil redigere et rom, som for eksempel å endre bakgrunnen eller å gi rommet et nytt navn. Du kan også slette rommet hvis du ikke lenger trenger det.

1 Først, åpne SmartThings-appen, og trykk på Hjem-ikonet.
2 Trykk på “Administrer steder”, og velg deretter stedet med rommet du vil redigere.
3 Velg rommet du ønsker. Du kan justere disse innstillingene:
  • Rommets navn: Gi rommet nytt navn.
  • Bakgrunn: Endre rommets bakgrunn.
  • Fjern rom: Slett rommet. Enhetene i rommet vil ikke bli slettet og vil forbli på stedet.
Administrer romalternativ vist i SmartThings-appen.

Hvis du utilsiktet setter opp din Samsung smartenhet på feil SmartThings-sted, kan du flytte enheten til et nytt sted uten å slette det fullstendig fra appen.

1 Gå til stedet som har enheten du vil flytte.
2 Trykk på “Enheter”, og velg deretter rommet du vil redigere i rullegardinmenyen.
3 Hold knappen inne, trykk på “Rediger” og velg Samsung-enheten du vil flytte.
4 Trykk på “Sted”, og velg deretter det nye stedet som du vil flytte enheten til.
5 Velg et nytt rom til enheten, og trykk på “Ferdig”.
6 Enheten vil nå automatisk flyttes til det nye stedet.

Bemerk: Dette fungerer ikke for sky- eller hub-tilkoblede enheter. Dessuten må det være en Samsung-enhet.