Lær hvordan du bruker Gaming Hub

Du drar best fordel av Gaming Hub-appen din ved alltid å ha den på hovedskjermbildet ditt. Slik gjør du det:

Bilde av skjermbildet Gaming Hub vilkår og betingelser

For å aktivere eller deaktivere Gaming Hub-appen på hovedskjermbildet ditt, følg de neste trinnene:

1 Kjør alternativet “Innstillinger” fra hovedskjermbildet eller app-skjermbildet.
2 Trykk på alternativet “Avanserte funksjoner”.
3 På dette skjermbildet kan du aktivere eller deaktivere Gaming Hub-appen.

Flere spørsmål om Gaming Hub

Du kan bruke Gaming Hub uten en Samsung-konto. For å bruke en spesifikk funksjon som Spillerprofil, må du imidlertid registrere en Samsung-konto og logge på.

Avhengig av Samsung-kontoens foreldreinnstillinger kan spilleren være begrenset fra å bruke visse funksjoner i Gaming Hub.

For mer informasjon om Samsung-kontoer, gå til Samsung-kontoens nettside.

Gaming Hub gjør bruk av informasjon gitt av brukere, på lovlig vis, og gjør sitt beste for å sikre at deres rettigheter og valg alltid er beskyttet. For å kunne gi brukere spillrelaterte funksjoner og optimaliserte tjenester, må Gaming Hub motta brukerens samtykke til Gaming Hub personvernpolitikk,

Hvis du vil ha mer informasjon om personvernpolitikken, så kjør Gaming Hub innstillinger og velg “Personvernerklæring”.

I motsetning til andre applikasjoner har ikke Gaming Hub noen abonnements- eller avmeldingsprosess, og du kan bruke Gaming Hub ved å koble til en Samsung-konto.

Hvis du vil slette personopplysningene dine fra Gaming Hub, så følg de neste trinnene.

Bemerk: Hvis du sletter opplysninger fra Gaming Hub personvernpolitikk, så kan bruken av Gaming Hub bli begrenset under slettingen.

1 Kjør Gaming Hub-appen og trykk på "Mer"-menyen øverst til høyre på startskjermbildet for Gaming Hub.

※ Hvis din Gaming Hub-versjon er lavere enn 7.0, er "Mer" -menyen plassert i nederste høyre hjørne på startskjermbildet for Gaming Hub.

2 Trykk på alternativet “Innstillinger”.
3 På dette skjermbildet, trykk på alternativet “Slett personopplysninger”.
Bilde av trinn 3 Skjermbildet “Gaming Hub-innstillinger” med et trykk på alternativet “Slett personopplysninger”.
4 Ovenstående handling fører deg til et nytt skjermbilde der du vil bli spurt om du er sikker på denne handlingen. Hvis du er det, så trykk på knappen “Slett”.

Bemerk: Når opplysningene er slettet, er det umulig å gjenopprette dem.