Få vite mer om funksjonene som tilbys i Samsung Flow

Med Samsung Flow kan du koble til enheter så de kan dele informasjon med hverandre, synkronisere varslinger og mye mer. Finn ut mer om funksjonene til Samsung Flow nedenfor.

Bilde av to enheter koblet sammen med Samsung Flow.

Det er flere funksjoner i Samsung Flow som sikrer en sikker og øyeblikkelig forbindelse mellom enhetene dine.

Varselsynkronisering

Du kan synkronisere varslingene dine så de vises på tilkoblede enheter.

1 Gå til Samsung Flow på telefonen din, og trykk på mer-knappen i øverste høyre hjørne på skjermen.
2 Velg “Innstillinger”, og klikk på “Administrer varslinger”.
3 Slå på bryteren “Alle apper” hvis du vil synkronisere varslinger fra nettbrettet ditt eller datamaskinen din.

Vennligst bemerk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på visse apper hvis de ikke støtter Android™-varslinger.

Overlevering

Du kan dele filer mellom enhetene dine som er tilkoblet med Samsung Flow.

• Finn del/del via-knappen i applikasjonen du vil dele filer fra (f.eks. Galleri, Mine filer) eller fra nettsiden du er på, og velg deretter “Samsung Flow” fra deleikonene/-alternativene.
  • Ved bruk av utklippsikonet i øverste høyre hjørne av Samsung Flow på nettbrett eller datamaskin, kan du lett kopiere og lime inn det du vil.
  • Du kan endre hvor du vil lagre filer som deles ved bruk av Samsung Flow, fra datamaskinen eller nettbrettet.

Smart View

Med Smart View-funksjonen vil din aktuelle telefonskjerm vises på nettbrettet/datamaskinen. Du kan få glede av alle aktivitetene dine via telefonskjermen på nettbrettet/datamaskinen, inklusiv å sende og svare på meldinger, og gaming likeså.

• Ved å bruke Smart View-skjermen kan du dra og slippe enhver fil mellom to enheter.
  • Du kan lett få tilgang til ekstrafunksjoner ved bruk av ikonene øverst på Smart View-skjermen. For eksempel kan du bruke “Ikke forstyrr”-modus, endre skjermretningen, bytte til full skjermvisning, slå skjermen på/av, ta skjermbilder, justere oppløsningen (i innstillinger), legge til favoritter osv.
  • Ved bruk av multivindu-funksjonen på Galaxy-nettbrettet ditt kan du også kontrollere både telefonen og nettbrettet samtidig.
  • Visse apper på den tilkoblede telefonen kan bli skjermdelt via Samsung Flow-snarveien på Galaxy-nettbrettet (Android™ O(8.0)~).