Få vite mer om Samsung Rewards

Samsung gir brukerne sine en rekke fordeler for å vise at de verdsetter kjøpene deres. En av disse fordelene er lojalitetsprogrammet Samsung Rewards.

Bilde av en mobil med Samsung Rewards startskjerm

Samsung Rewards er et lojalitetsprogram som lar medlemmer opptjene og innløse poeng ved kjøp av Samsung-produkter på Samsung.com og ved bruk av Samsung-tjenester.

Programmet er åpent for lovlige innbyggere i Norge som er fylt 18 år. Deltakerne må også ha en gyldig Samsung konto-ID.

Bemerk: De tilbudte tjenestene kan variere avhengig av land.