Få vite mer om Bixby Voice

Bixby Voice er en Samsung-assistent basert på kunstig intelligens. Den ble først introdusert på Galaxy S8 og S8+ og lar deg utføre oppgaver med Galaxy-enhetene dine ved hjelp av stemmen din.

Bilde av Bixby Voice-logoen på en mobilskjerm.

Bixby Voice er dypt integrert i telefonen. Du kan bruke stemmen din, tekst eller trykk for å gi den kommandoer til å åpne apper, sende tekstmeldinger, opprette påminnelser og mye mer.

Viktig å vite om Bixby Voice

• For å bruke Bixby må du logge inn på Samsung-kontoen din og koble til datanettverket ditt (Wi-Fi eller datanettverk).
  • Bixby-funksjonene og innholdsleverandørene kan variere avhengig av land, språk, enhetsmodell og OS-versjon.
  • Brukergrensesnittet kan variere avhengig av enheten.

Bemerk: Hvis du vil ha mer informasjon som for eksempel støtteenheter, så gå til Bixby-nettsiden.