Inviter medlemmer med SmartThings-appen

Inviter medlem-menyen vises på SmartThings-appen

Jo flere, desto bedre. Du kan la familie eller venner bruke smart-enhetene dine ved å invitere dem til å bli medlemmer av SmartThings-kontoen din. Send bare en invitasjon for et bestemt sted i kontoen din. Hvis de aksepterer, blir de medlemmer. Når de har akseptert, vil du kunne styre eller administrere hvilke som helst av de tilkoblede enhetene på det stedet.

Merknad: Invitasjon av medlemmer er tilgjengelig kun for steder. Du kan ikke legge til et medlem direkte til et rom, bare hovedstedet.

Du kan invitere personer til å bli med på visse steder i kontoen din gjennom Samsung-kontoen deres. Når de har akseptert invitasjonen din, vil dere begge kunne bruke de samme smartenhetene.

1.   For å invitere et medlem til en Samsung-konto, naviger til SmartThings-appen og åpne den.

2.   Trykk på fanen Favoritter, trykk deretter på Hjem-ikonet. Velg stedet du ønsker.

3.   Trykk på Legg til (plusstegnet) og trykk deretter på Medlem.

4.   Velg Send en invitasjon, oppgi deretter e-postadressen som brukes til Samsung-kontoen deres.

5.   Trykk deretter på Send. Når brukeren får invitasjonen og aksepterer den, er alt klart.

Send en invitasjon-alternativet som vises i SmartThings-appen

Merknad:

• Hvis den du ønsker å invitere ikke har en Samsung-konto, kan du bruke en vanlig e-postadresse til å sende en invitasjon.
  • Når en invitasjon sendes vi en e-postadresse som ikke er tilknyttet en Samsung-konto, vil vedkommende bli bedt om å registrere seg for en Samsung-konto før de vil kunne akseptere invitasjonen din.

Du kan også invitere Samsung-kontomedlemmer med QR-kode.

1.   Naviger til SmartThings-appen og åpne den. Trykk deretter på fanen Favoritter.

2.   Trykk på Hjem-ikonet og velg ønsket sted.

3.   Trykk på Legg til (plusstegnet) og trykk deretter på Medlem.

4.   Velg Bruk QR-kode, så vises en strekkode. Den du ønsker å invitere kan deretter skanne QR-koden med telefonen sin.

5.   Den inviterte personen må navigere til SmartThings på telefonen deres og trykke på Favoritter.

6.   Deretter må de trykke på Hjem-ikonet, trykke på  Administrer steder og deretter på Legg til (plusstegnet). Deretter kan de trykke på Aksepter QR-kodeinvitasjon.

7.   Derfra kan de følge instruksjonene på skjermen og skanne koden for å bli medlem av kontoen din.

Merknad: Galaxy-brukere kan benytte Galaxy-kameraet for å akseptere invitasjoner ved å skanne QR-koden.

Det er ingen fest hvis ikke alle blir invitert. For å ta imot en invitasjon, må den du vil invitere ha SmartThings-appen installert på telefonen sin og være pålogget Samsung-kontoen deres.

De vil få invitasjonen som melding på telefonen. Det eneste de må gjøre er å trykke på meldingen, deretter på Aksepter. Når dette er gjort, kan de styre enhetene som er lagt til på det spesifikke stedet.

Et annet alternativ er å åpne SmartThings og trykke på Meny (de tre horisontale strekene). Trykk på Meldinger; en melding vises som informerer brukeren om invitasjonen. De kan trykke på meldingen og deretter på Aksepter for å bli lagt til som medlem.

Meldinger-menyen vises på SmartThings-appen

Hvis noen ikke bruker SmartThings lenger, kan eieren av stedet fjerne medlemskapet deres. Du kan også se alle medlemmer på et sted i tilfelle du mister oversikt over hvem som er lagt til.

For å se eller fjerne et medlem, naviger til stedet sammen med medlemmet. Trykk på Meny (de tre horisontale strekene), trykk deretter på Medlemmer. Her kan du se hvem som eier stedet og nåværende medlemmer.

For å fjerne et medlem, trykk på Flere alternativer (de tre vertikale prikkene) og trykk deretter på Slett. Velg medlemmene du vil slette, og trykk deretter på Slett. Trykk på Fjern for å bekrefte. Medlemmet eller medlemmene du har valgt, vil nå bli fjernet fra det stedet og vil ikke kunne styre noen av enhetene som hører til der.

Medlemmer-skjermen med Flere alternativer-boblen viser Slett-alternativet

Merknad:

• Bare eieren av stedet kan fjerne medlemmer.
  • Medlemmets enheter vil bli slettet når du fjerner medlemmet.