Hvordan synkronisere OneDrive med Galaxy-enheten

OneDrive er Microsofts skytjeneste som støtter lagring og deling av data som bilder og videoer. Du kan synkronisere innhold mellom enheter som har OneDrive installert og laste ned filene til telefonen din.

En person som holder en Galaxy-telefon nær en bærbar datamaskin og synkroniserer telefonen med OneDrive.

Merk: Når du bruker alle synkroniseringsfunksjonene, inkludert OneDrive, kan det påløpe datakostnader på nettverket.

Ved å synkronisere bilder og videoer med OneDrive, kan du oppdatere dem i sanntid og holde dem trygge på alle enhetene dine.

Hjem-skjermbildet i Galleri-appen Hjem-skjermbildet i Galleri-appen

Trinn 1. Åpne Galleri-appen > Velg Meny-fanen (3 horisontale linjer).

Menyalternativer i Galleri Menyalternativer i Galleri

Trinn 2. Velg Innstillinger.

Galleriinnstillinger-skjerm Galleriinnstillinger-skjerm

Trinn 3. Velg Synkroniser med OneDrive.

*Se merknad nedenfor.

Skjermbildet Koble til Microsoft OneDrive Skjermbildet Koble til Microsoft OneDrive

Trinn 4. Trykk på Fortsett.

Påloggingskjerm for Microsoft-kontoen Påloggingskjerm for Microsoft-kontoen

Trinn 5. Logg inn.

Skjermbilde for at Microsoft Connect skal tillates å koble til kontoene dine Skjermbilde for at Microsoft Connect skal tillates å koble til kontoene dine

Trinn 6. Velg Godta > Din Samsung-konto er nå koblet til OneDrive, og OneDrive er synkronisert med galleriet ditt.

Innstillinger-skjermbildet for Galleri Innstillinger-skjermbildet for Galleri

Merk: Hvis telefonen er koblet til Microsoft-kontoen, men galleriet ikke er synkroniser med OneDrive, slår du på Synkroniser med OneDrive når du kommer til galleriinnstillingene.

Sammen med enkelte filer, kan du også velge albumene du vil synkronisere med OneDrive.

Hjem-skjermbildet for Galleri-appen Hjem-skjermbildet for Galleri-appen

Trinn 1. Til Galleri-appen > Velg Meny-fanen (3 horisontale linjer).

Galleri-app-menyvalg Galleri-app-menyvalg

Trinn 2. Velg Innstillinger.

Innstillinger-skjermbildet for Galleri Innstillinger-skjermbildet for Galleri

Trinn 3. Velg Synkroniser med OneDrive.

Merk: Sørg for at bryteren er på før du trykker på Synkroniser med OneDrive.

Skjermbilde for synkronisering av Galleri synkronisering med OneDrive Skjermbilde for synkronisering av Galleri synkronisering med OneDrive

Trinn 4. Velg Album å synkronisere.

Skjermbildet Album å synkronisere Skjermbildet Album å synkronisere

Trinn 5. Slå på de albumene du vil synkronisere. (Synkronisering vil skje automatisk.)

Akkurat som med Galleri-appen, kan du også synkronisere Mine filer med OneDrive.

Samsung app-startskjerm Samsung app-startskjerm

Trinn 1. Gå til Mine filer.

Hjem-skjermbilde for Mine Filer Hjem-skjermbilde for Mine Filer

Trinn 2. Velg OneDrive.

Påloggingskjerm for Microsoft-kontoen Påloggingskjerm for Microsoft-kontoen

Trinn 3. Logg inn på Microsoft-kontoen din og trykk på Neste.

Microsoft spør om du prøvde å logge inn på Mine Filer Microsoft spør om du prøvde å logge inn på Mine Filer

Trinn 4. Velg Fortsett.

Fil-skjermbildet for OneDrive med synkroniserte filer Fil-skjermbildet for OneDrive med synkroniserte filer

Trinn 5. Mine filer og OneDrive er nå synkronisert.

Enkelte filer, som album, som er plassert i Mine Filer-appen, kan synkroniseres med OneDrive-appen.

Hjem-skjermbildet for Samsung-appen Hjem-skjermbildet for Samsung-appen

Trinn 1. Gå til Mine filer-appen.

Hjem-skjermbildet for Mine filer-appen Hjem-skjermbildet for Mine filer-appen

Trinn 2. Velg kategorien og mappen filen du ønsker, er i.

Skjermbilde fra en Galaxy-telefon, som viser en fil og alternativet for deling er valgt Skjermbilde fra en Galaxy-telefon, som viser en fil og alternativet for deling er valgt

Trinn 3. Trykk lenge på filen du ønsker å synkronisere med OneDrive-appen > velg Del.

Hurtigvindu som viser appalternativer for deling av den valgte filen Hurtigvindu som viser appalternativer for deling av den valgte filen

Trinn 4. Velg OneDrive.

Last opp til OneDrive-skjermbildet Last opp til OneDrive-skjermbildet

Trinn 5. Velg en mappe eller opprett en mappe ved å trykke på mappeikonet > trykk på avkrysningsmerket når du vil laste opp filen.

OneDrive gjør det mulig å laste ned synkroniserte bilder, videoer og andre filer på flere enheter.

Galaxy-telefonens appliste Galaxy-telefonens appliste

Trinn 1. Åpne OneDrive-appen.

Startskjermbilde for OneDrive Startskjermbilde for OneDrive

Steg 2. Velg Bilder -fanen.

OneDrive-skjermbildet Bilder OneDrive-skjermbildet Bilder

Trinn 3. Velg bildene eller videoene du vil laste ned til telefonen din og velg Last ned (↓).

OneDrive-skjermbildet Lagre på denne plasseringen OneDrive-skjermbildet Lagre på denne plasseringen

Trinn 4. Velg hvor (en mappe) du vil lagre filene på telefonen > Lagre.

Slettede bilder og videoer som er lagret i OneDrive, blir midlertidig lagret i papirkurven der du kan velge å gjenopprette filene.

Galaxy-telefonens app-liste Galaxy-telefonens app-liste

Trinn 1. Gå til OneDrive.

Hjem-skjermbildet for OneDrive-appen Hjem-skjermbildet for OneDrive-appen

Steg 2. Velg Meg.

Meg-skjermbildet i OneDrive-appen Meg-skjermbildet i OneDrive-appen

Trinn 3. Velg Papirkurv.

Papirkurv i OneDrive Papirkurv i OneDrive

Trinn 4. Velg bilder eller videoer som skal gjenopprettes > Trykk på Mer-ikonet (tre vertikale prikker).

Flere alternativer for Papirkurv i OneDrive Flere alternativer for Papirkurv i OneDrive

Trinn 5. Velg Gjenopprett > Filen e flyttet fra papirkurven tilbake til sin opprinnelige plassering.

  Du kan koble fra Microsoft-kontoen, noe som vil stoppe synkroniseringen mellom telefonen og OneDrive.

Hjem-skjermbildet i telefoninnstillinger Hjem-skjermbildet i telefoninnstillinger

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Velg Samsung-konto.

Hjem-skjermbilde for Samsung-konto Hjem-skjermbilde for Samsung-konto

Trinn 2. Velg Koblede kontoer.

Skjermbilde for tilknyttede kontoer Skjermbilde for tilknyttede kontoer

Trinn 3. Finn Microsoft og trykk på Mer-ikonet (tre vertikale prikker).

Skjermbilde for koblede kontoer. Skjermbilde for koblede kontoer.

Trinn 4. Trykk på Koble fra.

Skjermbilde for bekrefting av frakobling. Skjermbilde for bekrefting av frakobling.

Trinn 5. Bekreft ved å velge Koble fra.