Hvordan du bruker Samsung Pass på Galaxy Book

Du trenger ikke lenger huske påloggingsinformasjon, selv ikke på Galaxy Book. Logg deg på enkelt og hurtig med Samsung Pass. Du kan synkronisere påloggingsinformasjonen du bruker på mobilen og nettbrettet, og bruke den på Galaxy Book.

Visning av Samsung-enhet og Galaxy Book med Samsung Pass-ikon.

Merk:

• Samsung Pass for PC støttes på Galaxy Book 3 og nyere.
  • Du må ha en Samsung-konto for å kunne bruke Samsung Pass.
  • Samsung Pass for PC er kun tilgjengelig for eksisterende brukere som bruker Samsung Pass på mobil eller nettbrett.
Visning av Samsung Pass-appens påloggingsside for PC.

Trinn 1. Logg deg på din Samsung-konto.

Visning av Samsung Pass-appens QR-kode for PC.

Trinn 2. Skann QR-koden med Samsung-mobilen eller -nettbrettet.

Visning av Samsung Pass-appens bekreftelsesside for mobil.

Trinn 3. Bekreft din identitet.

Visning av Samsung Pass-appens skjerm for bekreftet identitet på mobil.

Trinn 4. Trykk på ferdig når identiteten er bekreftet.

Følg trinnene på PC-en for å konfigurere Windows Hello og fullføre prosessen.

Merk: Dette trinnet vil hoppes over hvis du allerede har konfigurert og bruker Windows Hello.

Visning av skjermbildet for installasjon av Samsung Pass.

Trinn 5. Skjermen for å installere leserutvidelsen åpnes umiddelbart. Den er tilgjengelig for Chrome og Edge.

Merk:

• Du må bruke Samsung-kontoen for Samsung Pass for PC også for utvidelsen.
  • Påloggingsdata synkroniseres via Samsung Cloud hvis du bruker samme Samsung-konto på både den mobile enheten og PC-en.
Visning av pålogging på nettsted med Samsung Pass. Visning av pålogging på nettsted med Samsung Pass.

Trinn 1. Klikk på ID- eller PW-feltet på innloggingssiden og velg den aktuelle kontoen.

Visning av pålogging på nettsted med Samsung Pass. Visning av pålogging på nettsted med Samsung Pass.

Trinn 2. Brukernavn og passord vil fylles ut automatisk. Klikk på Logg inn for å fullføre prosessen.

Merk: Når du bruker automatisk utfylling på en Galaxy Book er autentisering ikke påkrevet, og Windows Hello-autentisering er påkrevet kun når du åpner Samsung Pass-appen.