Hvordan bruke Samsung Pass OTP

Samsung Pass OTP (engangspassord) gir Galaxy-brukere et avansert sikkerhetsnivå for en mer praktisk måte å få tilgang til sikre nettkontoer eller tjenester uten behov for en separat app eller SMS-tjeneste.

Visning av Samsung Pass-logoen.

Hvordan registrere Samsung Pass OTP for en app eller nettside

Visning av app eller nettside med to-trinns sikkerhetsinnstilling. Visning av app eller nettside med to-trinns sikkerhetsinnstilling.

Trinn 1. Åpne sikkerhetsinnstillingene på appen eller nettstedet og velg «To-trinnsverifisering».

Visning av app eller nettside med to-trinns sikkerhetsinnstilling. Visning av app eller nettside med to-trinns sikkerhetsinnstilling.

Trinn 2. Velg deretter «Verifiseringsapp» som verifiseringsmetode.

Visning av appen eller nettstedets OTP-kode for to-trinnsverifisering. Visning av appen eller nettstedets OTP-kode for to-trinnsverifisering.

Trinn 3. Kopier OTP-nøkkelkoden som er generert av to-trinnsautentiseringen.

Visning av Samsung Pass-påloggingsinformasjon. Visning av Samsung Pass-påloggingsinformasjon.

Trinn 4. Åpne Samsung Pass-appen og velg «påloggingsinformasjon».

Visning av Samsung Pass-innstillinger med alternativer for å taste inn kode eller nøkkel. Visning av Samsung Pass-innstillinger med alternativer for å taste inn kode eller nøkkel.

Trinn 5. Skriv inn OTP-nøkkelkoden fra appen eller nettstedet for OTP-registrering.

Visning av skjermbilde for fullført verifisering. Visning av skjermbilde for fullført verifisering.

Verifiseringen og registreringen er fullført.

Merk: For å avregistrere en app eller et nettsted fra Samsung Pass, åpne appen eller nettsteds sikkerhetsinnstillinger og deaktiver to-trinnsautentisering.  Når dette er fullført, kan appen eller nettstedet fjernes fra Samsung Pass.

Slik skriver du inn påloggingskode/OTP automatisk for en app eller et nettsted

Visning av app eller nettsted med verifiseringsskjerm for pålogging. Visning av app eller nettsted med verifiseringsskjerm for pålogging.

Trinn 1. Åpne registrert app eller nettsted og klikk på verifiseringskode som angitt av Samsung Pass.

Visning av Samsung Pass-påloggingsside. Visning av Samsung Pass-påloggingsside.

Trinn 2. Verifiser opplysningene dine, og Samsung Pass vil autentisere tilgangen din.

Visning av påloggingskoden som automatisk legges inn på påloggingssiden for appen eller nettstedet. Visning av påloggingskoden som automatisk legges inn på påloggingssiden for appen eller nettstedet.

Trinn 3. Dette vil automatisk skrive inn OTP-påloggingskoden.

Visning av skjermbilde for fullført verifisering. Visning av skjermbilde for fullført verifisering.

Verifiseringen er fullført.

Merk: Automatisk innskriving av OTP-koder støttes kanskje ikke i enkelte apper eller nettsteder og det kan derfor være nødvendig å skrive dem inn manuelt.

Slik skriver du inn påloggingskode/OTP manuelt for en app eller et nettsted

Visning av alternativet for Samsung Pass-påloggingsinformasjon. Visning av alternativet for Samsung Pass-påloggingsinformasjon.

Trinn 1. Åpne Samsung Pass-appen og velg «påloggingsinformasjon».

Visning av Samsung Pass-påloggingsdetaljer med alternativet for å kopiere verifiseringskoden. Visning av Samsung Pass-påloggingsdetaljer med alternativet for å kopiere verifiseringskoden.

Trinn 2. Kopier verifiseringskoden.

Visning av app- eller nettsideskjerm med alternativet for å skrive inn påloggingskode. Visning av app- eller nettsideskjerm med alternativet for å skrive inn påloggingskode.

Trinn 3. Skriv inn koden i appen eller på nettstedet.

Visning av skjermbilde for fullført verifisering. Visning av skjermbilde for fullført verifisering.

Verifiseringen er fullført.

Hva du må gjøre når du bytter ut enheten

For apper eller nettsteder med registrerte to-trinnsverifiseringskoder i Samsung Pass, støttes synkronisering gjennom Samsung Cloud. Selv om enheten byttes ut, er det derfor mulig å synkronisere og bruke registrert to-trinnsverifiseringsinformasjon sammen med påloggingsinformasjonen gjennom Samsung Cloud.