Hva gjør du hvis TV-en som var registrert i SmartThings-appen, forsvinner

Hvis TV-en eller en annen enhet som var registrert i SmartThings-appen forsvinner og ikke er synlig, er det flere ting du kan prøve før du registrerer den på nytt. Følg veiledningen nedenfor da det kan finnes en enkel løsning.

Bilde av SmartThings-appen som kobler til Smart TV

Datamotttakelsen kan være treg, eller det kan oppstå midlertidige avbrytelser når du laster appen. Hvis ruteren og TV-en er langt fra hverandre, går kommunikasjonen kanskje ikke glatt, og registreringen kan mislykkes.

1 Trykk Innstillinger på smarttelefonen din.
Innstillinger valgt på smarttelefonen
2 Trykk på Tilkoblinger.
Tilkoblinger valgt i menyen innstillinger
3 Trykk på Wi-Fi.
WiFi valgt i menyen Tilkoblinger
4 Trykk på Databruk, og sett Mobildata på.
Databruk valgt i menyen Tilkoblinger

Merknad: Hvis mer enn 10 enheter er koblet til ruteren, kan registreringen mislykkes.

Hvis du ikke kan finne TV-en din på skjermen selv etter at registreringen i SmartThings-appen er fullført, så endre plasseringen og sjekk listen over alle enheter.

1 Trykk på Enhet på menyen i bunnen, og trykk deretter på navnet på plasseringen.
Soverom 1 valgt i menyen SmartThings-enheter
2 Når popup-vinduet vises, velg Alle enheter.
Alle enheter valgt i rullegardinmenyen i menyen SmartThings-enheter
3 Sjekk listen over alle enheter.
Enhetsliste vist
4 Hvis TV-en din ikke er på listen, så trykk på Hjem-ikonet for å endre en plassering.
Hjem-ikon valgt i SmartThings-appen
5 Velg en annen plassering for å finne TV-en din.
Mitt hjem valgt i menyen plasseringer i SmartThings-appen
6 Finn ut at enheten vistes på skjermen.
Stue fremhevet i SmartThings-appen
7 Velg Alle enheter.
Alle enheter valgt i SmartThings-appen
8 Sjekk at TV-en din er på listen over alle registrerte enheter.
TV valgt på liste over registrerte enheter

Sørg for at programvaren på smarttelefonen din og SmartThings-appen er oppdatert, og oppdater om nødvendig fastvaren på TV-en din også.

Merknad: SmartThings-appen er kompatibel med telefoner som kjører Android 8.0 eller høyere, og iOS 12.0 eller høyere.

Slik oppdaterer du SmartThings-appen

1 Trykk på Meny (de tre horisontale strekene).
Meny valgt i SmartThings-appen
2 Trykk på SmartThings-innstillinger.
Innstillinger valgt i SmartThings-appen
3 Sveip til og trykk på Om SmartThings.
Om SmartThings valgt i menyen SmartThings-Innstillinger
4 Hvis en oppdatering er tilgjengelig, trykk på Oppdater.
Programvareoppdateringsmeny vist

Slik oppdaterer du TV-fastvare

1 Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen, og naviger til Innstillinger.
Innstillinger valgt på TV-startmenyen
2 Velg Support > Programvareoppdatering .
Programvareoppdatering valgt i menyen TV-innstillinger
3 Velg Oppdater nå.
Oppdater nå valgt i programvareoppdateringsmenyen

Merknad:

• Hvis du har problemer med Samsung Smart-TV bør du alltid se om det er noen tilgjengelige programvareoppdateringer, ettersom disse kan inneholde en løsning på problemet.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.