Slik bruker du sikker Wi-Fi

Sikker Wi-Fi beskytter dine data mot cyberangrep og gir et miljø der Galaxy-brukere trygt kan benytte Wi-Fi-nettverk. Finn ut hvordan du bruker alle disse funksjonene nedenfor.

Bilde av Sikker Wi-Fi-logoen over hovedskjermbildet til appen.

Sikker Wi-Fi gir en viss grad av beskyttelse gratis hver måned for å hjelpe med å beskytte aktiviteten din. (Android™ 12 og høyere: 1024 MB / Android™ 11 og lavere: 250 MB)
I tillegg tilbyr vi følgende ulike og praktiske funksjoner ut fra dine behov:

1 Aktiver sikker Wi-Fi, og trykk på “Beskytt”-knappen.
2 Sikker Wi-Fi-ikonet aktiveres, og nettverket endres til en beskyttet tilstand.

Sikker Wi-Fi tilbyr “Beskytt Wi-Fi automatisk” når enheter kobles til offentlige eller upålitelige Wi-Fi. Denne funksjonen er særlig nyttig når du bruker Wi-Fi på offentlige steder som for eksempel kaféer, hoteller og flyplasser.

• Adaptiv beskyttelse

Beskytter Wi-Fi-tilkoblinger når du kobler til offentlige eller upålitelige Wi-Fi-nettverk. Den krypterer alle DNS-forespørsler for å sikre optimal beskyttelse til enhver tid.

• Kun offentlig Wi-Fi-beskyttelse

Beskytter Wi-Fi-tilkoblinger når du kobler til offentlige eller usikrede nettverk.

• Kun DNS-beskyttelse

Krypterer DNS-forespørsler for å beskytte personlige opplysninger.

Du kan deaktivere “Beskytt Wi-Fi automatisk” når du kobler til et spesifikt Wi-Fi-nettverk. Sikker Wi-Fi administrerer effektivt registrerte Wi-Fi-nettverk via sine navn og plasseringer. Denne funksjonen er særlig nyttig når du kobler til betrodde Wi-Fi-nettverk som for eksempel hjemme-Wi-Fi og serfifiserte Wi-Fi tilbudt av teleoperatørene.

Sikker Wi-Fi kan vise beskyttelsesaktiviteter i tabeller og lister basert på navnene på tidligere brukte Wi-Fi-nettverk. Denne funksjonen er hjelpsom når du vil sjekke historikk for nettverk beskyttet via Sikker Wi-Fi i fortiden.

Sikker Wi-Fi kan også benyttes per app. Du kan selektivt slå på og av sikre Wi-Fi-aktiviteter via spesfikke knapper i den beskyttede appen. Denne funksjonen er nyttig når kryptering forhindrer gnidningsfri datakommunikasjon på en bestemt app og når det er nødvendig å justere innstillingene for sikker Wi-Fi for hver app.

I sikker Wi-Fi endres sikkerhetsinnstillingene fleksibelt ut fra nettprotokollene (HTTP, HTTPS osv.) som angis av deg.