Slik bruker du Samsung Cloud

Vi vet at enheten din er full av viktige ting som du aldri vil miste. Fra feriebilder og spennende konsertvideoer til viktige forretningsfiler - sørg for at du lagrer alt sammen trygt. Med Samsung Clouds enkle filadministrasjonstjeneste kan du lett sikkerhetskopiere og gjenopprette data på mobiltelefonen eller nettbrettet ditt til enhver tid.

Samsung Cloud er en tjeneste som støtter synkronisering av informasjon knyttet til en brukers Samsung-konto samtidig som den sikkerhetskopierer/gjenoppretter informasjon som er lagret i brukerens enhet.

En mobiltelefon som viser Samsung Cloud-appen ved siden av app-ikonet.

Hvordan bruker jeg Samsung Cloud?

Samsung Cloud er allerede installert på enheten din. Du kan kjøre dens funksjoner fra Innstillinger-menyen nedenfor:

• Synk:

Gå til enhetsinnstillinger, trykk på profilen til Samsung-kontoen din, velg Samsung Cloud, så vises en liste over apper med en bryter til å slå synkronisering på/av.

• Sikkerhetskopier/Gjenopprett:

-       For å sikkerhetskopiere data: Gå til enhetsinnstillinger, trykk på profilen til Samsung-kontoen din, velg Samsung Cloud og trykk på “Sikkerhetskopier data”. Du kan velge hva du vil sikkerhetskopiere ved å justere bryteren for hver data.

-       For å gjenopprette data: Gå til enhetsinnstillinger, trykk på profilen til Samsung-kontoen din, velg Samsung Cloud og velg “Gjenopprett data”. Du kan velge enheten og dataene du vil gjenopprette.

Når du kjører installasjonsveiviseren for første gang, kan du gjenopprette dataene som er sikkerhetskopiert på din gamle enhet ved å logge inn på Samsung-kontoen din.

Bemerk: Disse trinnene kan variere avhengig av enhets-/appversjon.